Kvällen med nachspiel!

Klockan 2250 bestämde sig de tre förnäma herrarna Sverre, HP och Pitten för att det var stan som gällde för kvällen. Schack och Fejset, som för övrigt verkar ha fått Det, tyckte att en mysig hemmakväll med rödvin och kex var trevligare. Moget!

Sagt och gjort, efter några grova vodkagroggar och youtubeklipp sadlade vi upp på våra trogna stålhingstar. 30 minuter senare, med otaliga drickapauser, samt en utskällning av en rabiat dam sovandes i ett tält, befann vi oss inne i city. Efter att ha parkerat cyklarna mitt på torget begav vi oss till Checkpoint Charlie.

Väl inne röjdes det och många tjejer blev uppdansade i brygga. När det blev dags att styra kosan hemåt träffade vi på en stremt trevlig norska. Hon var fast besluten om att vi skulle följa med henne på nachspiel, efterfest alltså. Eftersom inga oljepengar trillat in på våra tomma konton kände vi oss som tre polacker i Dubai. Jävligt fattiga alltså. Allt är tillåtet i krig och kärlek, så vi tiggde, letade pengar på backen och försökte råna en gammal tant. Allt vi lyckades skrapa ihop var tre NOK som HP hittade på marken. Kul.
Förresten, gissa vad en norsk nattbuss kostar!? 70 SPÄNN! Vansinne!

Jaja, Helene lyckades iaf styra upp en taxi till sist (efter att Pitten fått en norsk utskällning från två tjejer han kallade lesbianer. Sverker sa "Hej tjejer" och Pitten sa "Hej lesbianer". Till sitt försvar säger han att "Dom höll faktiskt varandra i handen!").
Vad vi inte visste var att Helene hade pengar hemma, så vår förberedelse på springnota var förgäves.
När taxifärden nästan var slut viskade Pitten i HP:s öra, samtidigt som han knäppte upp bältet, "Var beredd på att kuta!". Bilen stannade, vi står i princip redan utanför i språngläge och Helene lunkar in mot dörren. Hon kommer ut 10 sekunder senare med cash till chaffisen. Skönt att slippa bli blacklisted på Stavanger Taxi, men ett äventyr mindre.

Väl inne bjuds på öl, pizzaslicar och sprit. Uppenbarligen är vi dom enda deltagarna på efterfesten, vilket innebär ett jäkla drag!
Efter efterfesten med ölhalsning, gunga i kalsonger, hälsa på Helenes väktare till syster samt språkdiskussioner (vad fan betyder töj egentligen!?) så fick vi alla tre smyga ner i hennes föräldrars säng. Där somnade alla tre, klockan 6 på morgonen, i en trippelsked.

På morgonen inser vi att, cyklarna står inne i centrum, vi har 6-7 km hem, inga pengar och alla bilnycklar fanns där vi befann oss. Efter att ha sugit i sig allt drickbart i huset, Pitten klagat på att något måste ha krupit upp och dött i honom under natten samt att Sverker slutat vara naken, slängde Helene åt oss varsin banan och sparkade ut oss på gatan.

Ta kompassriktning tornet och börja gå alltså. Nedan följer vår gångväg, där vi korsade kohagar och smekte ljuver. Där vi skulle korsa den 4-filiga E39:an kom vi utramlandes ur ett buskage och korsade den, kryssandes mellan tutande Norrmän och kastade oss ner i diket på andra sidan. Stress. 200 meter senare börjar det regna, ganska oväntat i Stavanger.



Där pilen är, tog Pitten en bild med mobilen. Just för att visa hur mycket ute på landet vi var!


Gång i hage, går att skymta kor ahead.


När vi senare idag skulle hämta våra cyklar i centrum fann vi till vår stora förvåning att någon slags frireligiös grupp satt upp vita tält över hela torget, och runt våra cyklar!


Snällt av dom att inte klä tältet med duk iaf..

Nu blir det strax 7:e avsnittet av Band of Brothers, därefter kommer Ö-råd att hållas. Mer om detta senare.

Tack och bock - gummistock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0