Livstecken från allas vår favorit-Sverre

Som vi förstått av era kommentarer så har det uppstått en viss språkförbistring. Det är den skånska grammatiken som ligger bakom detta. I ett tidigare inlägg står det "men vi ska (som vanligt) försöka hålla Sverre kort." Där har det fallit bort ett s och det ska stå "men vi ska (som vanligt) försöka hålla Sverres kort." Med detta menas att någon får hålla Sverres kort så han kan köra höger vänster när vi spelar "öl-uno". En vidareutveckling av det fantastiska kortspelet Uno där det gäller att dricka öl, skrika Uno och ha trevligt tillsammans. Reglerna är enkla, -Den som dricker mest blir fullast.

Sen verkar tryckfelsnisse varit i farten på ett ställe till i det första inlägget under rubriken, ”Lite news.” Där står det "-Sverker har blivit bitter", men som de flesta av våra trogna bloggläsare redan förstått så ska det stå "Sverker har blivit ännu skönare!" Vi hoppas ni har överseende med detta då det var vårt allra första inlägg.

Även Sverre vill lägga in en risig mobilbild från sitt jobb. Då han har visat att han kan elda 6,1liter diesel/mil i snitt får han hänga med de stora grabbarna (som rattar lasbil med magen) och köra containrar istället för att vara instängd på ett lager hela dagarna, ösandes cp-truck och lassa tuggummipaket, skithuspapper  och annan dynga på pall.

Kommentarer
Postat av: Bowser

HAHAHA! klockrent! Kan inte kommenteras på annat sätt...:) Sjukt roligt att ni skriver så man kan ha lite koll på allt löst folk runtom i världen. Puss och kram till er!

2008-07-09 @ 22:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0