Som kor, fast annorlunda?

Tänkte passa på att berätta om en av de tidigare utekvällarna här i Stavanger.
 
Efter en hård förfest var det endast tre av oss som var redo att göra stan. HP och Schack var tvungna att stanna hemma. Kanske för att man får så ont i ryggen av att förfesta, kanske för att Pitten bjöd på absint.
Kvällen på stan var inget annat en vanlig utekväll, men när den började lida mot sitt slut beslutade Jag (Fejset), Pitten och Sverre oss för att gå hem från krogen istället för att åka dyr taxi. Men då det ofta kännas extra långt att vandra efter en hård utekväll behövdes ett mål med vandringen. Vi var alla nyfikna på vad vi hört om att man på natten kan välta sovande kor, problemet är bara att på vägen mellan vårt hem och krogen finns det inga kor. Men däremot finns det får... Ganska snabbt kom vi fram till att får måste vara klart dummare än kor och därför gå att välta. ”Det blir något att berätta för barnbarnen” tänkte vi. Men när vi kommer fram till fårhagen ser vi till vår stora förvåning att inte ett enda får sover. Dom efterfestar istället hårt på det vis som får gör, med att sporadiskt bajsa lite, stämma upp bää-allsång och dia trots att många redan fått för mycket.
Den nya planen blev då istället att fånga ett får, för att sedan kunna ta med det hem och släppa in det på Schacks rum. Alla knep tillämpades, från att forma handen som en liten pil, till den klassiska vissla-och-titta-åt-ett-annat-håll-för-att-sedan-överraska-finten. Allt förgäves. Efter att ha blivit bortfintade av fåren och trampat i alldeles för mycket fårskit begav vi oss trötta och tomhänta hem. Väl hemma konstaterades att ”får är nog smartare än kor trots allt…”

Och såhär i efterhand var det nog tur för oss, men kanske ännu mer tur för Schack.


Reaktionen vi hade hoppats på när vi klev in i hagen


Kommentarer
Postat av: champ

tjena! inte för att detta har någonting med något av det som står på bloggen. så tänkte jag bara säga.. om ni undrar asså.. det gick inte bra denna gång..

hmmm.. det är inte heller förbjudet att höra av sig.

skulle vara ganska skoj för ni var ett underbart gäng!

om ni inte skulle ha min mail så får ni den här: [email protected] hoppas att ni har det fortsatt bra på jobbet osv! lycka till nu! // champ

2008-07-23 @ 01:24:54
Postat av: ikaros

HAHA den jävla videon alltså. Jag har redan bokat flyg till nya zeeland och köpt en skräck-mask. vem hänger med?

2008-07-23 @ 16:15:09
Postat av: Anna

Haha, shit vilka roliga får, och vad roligt du skriver henke! Mycket fniss när man kikar in här :) Btw, vad behöver jag göra för dig för att få lite hjälp att styra upp min bloggs look? Mucho kram på er allihopa

2008-07-24 @ 09:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0