Sömn och strand!

Att sova är inte en synd, vilket många verkar tro. Sverker jobbade morgonskift idag och var inte hemma förrän lite efter ett, därefter skulle vi dra och hitta på något. Min spontana reaktion var således att sova tills vi skulle hitta på något, eftersom det ändå inte hade hänt något på förmiddagen. Så gjorde jag och så blev det. That's it.

Det blev iaf en trip till stranden. 28 grader i luften och pp-grader i vattnet, kallt alltså. På väg till stranden inhandlades ett volleybollnät på en sjukt stor butik för vildmark och sport (vi fick släpa Schack ut). När nätet skulle betalas upptäckte vi att tjejen i kassan var av bekant typ. Hon jobbar också för SC (studentconsulting) och tydligen hade vi träffat henne på midsommarfesten som styrdes upp av SC. Vi lyckades hustla oss till numret, och hon och en tjejkompis hänger med ut ikväll. Riktigt kul med lite avbrott på korv-Norge.


Vårt eget volleybollnät!

Jag, Sverre och HP spelade totalt ut Schack, Fejset och Staffan. Mestadels berodde detta på att Fejset missade i princip varje gång han var i kontakt med bollen. Sweet för oss:)

Nu ska det duschas och sedan bär det av mot staden.

Ciao
// Pitten

Kommentarer
Postat av: Bruno

Hallå madda fakkers! Härligt att se att ni lever och har det goett! Jävligt kul att ni också skaffade en blogg. Varför är Sverre bitter?

2008-07-09 @ 18:15:49
URL: http://pebes.blogg.se/
Postat av: Ris

Sverre e bitter för att han va först med å sumpa trucken e klart! HAHA! Fan va gött att ni å fått lite värme pågar. Här i GBG badas det hejdlöst!

Ha de nice, and keep up the good writing!

2008-07-09 @ 18:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0