Kvinnor har benägenhet att förändra..

Den senaste veckan har hemmet haft en inneboende till och från. Denna eminenta dam har varit en influgen ASKO-medarbetare från Oslo, som visats sig vara av det rätta virket. Eftersom hennes hotell i Sandnes är ganska sluskigt (inte så konstigt med tanke på namnet - Hotell Sverre!), har hon spenderat en del kvällar i Hemmet. Då Hemmet är utrustat med extrasängar har Hemmet under en kort period förvandlats till ett Bed&Breakfast.
Några förändringar som vi noterat under Soffans vistelse har varit följande:

  •  Att med öppen dörr, sitta och skryta om touchdowns, spökbajsar samt lucky shits inte varit särskilt uppskattat. Dörren har därefter varit lyckt.
  • Det har gått, från att vara en daglig syn som ryks lite på axlarna åt, till att vara en högst ovanlig företeelse när någon, nyduschad och naken kommer springandes genom lägenheten, brölandes som en elefant och gör obskyra gester.
  • The Goat, The Brain samt diverse obskyra lekar har plötsligt utgått (!?)...förklarande film nedan.
  • Istället för micropizza har det bjudits på lasagne. Till denna rätt gjorde en nymodighet inträde i hemmet...sallad. En otroligt välkomponerad måltid som tillagats under tiden Fejset och Pitten turats om att, sovandes, dregla i soffan.
  • Samtalsämnena har, i största möjliga mån, hållits över bältet..
  • Saker och ting ser renare ut. Anledningen är inte att kvinnan städar, utan snarare att stämningen snabbt upplevs som tryckt när det ligger kalsonger med bromsspår överallt, samt halvuppätna mackor i soffan.
  • Vi har även funnit att hygienen av de manliga individerna har tagit sig till en helt ny nivå. Inga fler se-vem-som-kan-hålla-sig-från-att-duscha-längst-och-aldrig-raka-sig-tävlingar.

Ja, som ni förstår mår inte Hemmet bra med en långvarig kvinnlig vistelse. Vi har dock funnit att kortvariga, tillfälliga kvinnliga influenser uppenbarligen gynnar de manliga individerna. Således är Soffan med bihang numera officellt inbjuden till vistelse i vårt blivande townhouse i Breckenridge.


Lite lekar hämtade ur filmen Waiting.

Kommentarer
Postat av: Soffan

Soffan raporterar från hotell Sverre kl 16.30 att ni har ca 3 timmar på er att leka alla era konstiga lekar innan jag åter kommer och våldgæstar "Hemmet".Vem hade kunnat tro att stavanger skulle bjuda på så ordningssamma och skøtsamma killar, vill ju aldig åka hem.Soffan med bihang længtar redan till Januari!Ses snart

2008-10-09 @ 16:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0