Tråkiga vardag.

Vi vill inte vara bloggen där det berättas om dagens klädval eller kvällens välkomponerade måltid. Det kan därför tyckas vara lite långt mellan uppdateringarna. Livet är helt enkelt inte så hett under slitsamma arbetsdagar och slöa kvällar.

Till råga på allt har inte internet har fungerat allt för bra på senaste tiden. Det nätverk som grannen ovanför tidigare har providat verkar nu stängt. Antagligen är han aningen trött på 4 ungkarlas slösurfande, detta är dock inget han berättar för oss. Istället stänger han av sin router och låter oss bli sittande. Det har nu gått till den gränsen att Fejset spelar 90-talshitten Worms, HP sitter och plinkar på sin gitarr och Pitten tittar på Debatt med Janne Josefsson. Kul liv.

Helgen har varit trevlig. I lördags spelades det Rock Band i Sandnes, med tillhörande utgång. Vi kan väl egentligen bara säga att Sandnes är Tomelilla i kvadrat, jävligt bonnigt.

Därefter har veckan inneburit jobb...för Schack...vi andra har varit hemma måndag och tisdag. Pitten har varit sjuk, HP och Fejset har fått permission från jobbet eftersom dom jobbat för mycket övertid. Alla med betalning givetvis:)

Vi har även börjat se mer på årets skid- och snowboardfilmer. Viss inspiration har väckts och nu funderar vi lite på effekter som är möjliga med blue/green-screens samt att göra vanliga fotografier tredimensionella. Kan bli lite roliga effekter.

Det kan även glatt meddelas att flygbiljetterna är kirrade. Flyga in till Denver och ut från New York. Detta för att vi tänkt ta några dagar i storstaden innan vi åker hem. Nu är alltså flyget, boendet och liftkorten klara. Snart där.

Nu är det strax dags att se på Step Brothers. 

Stavanger out!

Kommentarer
Postat av: Soffan

Era verneombud tar verkligen sitt jobb på allvar! Här i Oslo är det ingen dom tycker synd om oss om vi skulle råka jobba mycket en vecka, men så är vi ju lite hårdare också!Resan är bokad =). Backarna är inåkta till ni komnmer! Vi hinner dessutom fira nyår i Breckenridge.Saknar er där nere!Kram

S

2008-10-28 @ 21:31:29
Postat av: Björne

Biljetter kirrade! Najs. Jag joinar er till NY, har inte varit där än. Vi ska väl göra en roadtrip också väl!?! Jag är sjukt taggad för det....Och en sak till, den som åker till Cancun på springbrejk är en brunstig hingst...

2008-10-29 @ 12:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0