Fredagsmys

Idag är det fredag och arbetsveckan är slut! Detta innebär att man kan dricka vuxensaft på kvällarna och sova hur länge man vill på morgnarna. Vanligtvis… Vi ska däremot jobba även i helgen. Så fredagskvällen är inte riktigt vad den borde vara.
 
Istället så sitter samtliga i gänget, utom Pitten som jobbar även ikväll, återigen och försöker klara ut internet. Men internet har i likhet med det klassiska Nintendo 8-bit ingen save-funktion, så när man kommer till en sida som man varit på förut finns det plötsligt massor med nya saker som måste klickas på. Detta gör det väldigt tidsödande och i princip omöjligt att klara ut.
När vi hängt klart på tuben iallafall och betat av alla klipp med ”apor som kissar sig själv i munnen” och ”tjocka barn som ramlar”, var det dags att titta till våra vänner (PB, A-team) i Sydostasien. Då vi såg att det ibland dokumenteras på engelska på den ena bloggen, insåg vi att de faktiskt inte pratar svenska där borta. Vi blev då lite oroliga för hur de egentligen klarar sig...

This is for you guys:

Kommentarer
Postat av: Anna

Omg, jag och Annelie kiknade av skratt! Mohahahahaha

2008-09-30 @ 09:36:07
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: pitt

test

2008-10-01 @ 21:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0