Powpow!!

Första inlägget från USA. Resan var smått strapatsrik (i vanlig ordning). Vad som dock var positivt var att Continental på Arlanda inte hade en aning om vad deras bagageregler sa (är inte detta typ det enda dom ska ha koll på?). Vi slapp iaf undan att betala någon typ av övervikt. Sjukt sweet.

Pitten köpte iaf 2 stockar snus på Arlanda, plus en najs whiskey. Vad tror du han har glömt när vi stigit av planet i N.Y, samt gått igenom immigration? Givetvis - påsen med snus och whiskey..
När han väl kommer på det så har planet tydligen redan taxat ut och godispåsen är long gone. Sjukt surt!

I övrigt så var chaffisen som körde oss från Denver till Breck helt magiskt mystisk.
- Varje skylt som vi passerade var han tvungen att läsa högt för sig själv. Ni som kört bil i USA vet hur många skyltar som kantar vägarna..
- Han gäspade oavbrutet var annan minut hela vägen.
- Blinkar i 5 minuter för att göra ett filbyte, men byter aldrig fil. Detta skedde typ 10 ggr.
- Är allmänt otrevlig.
Tror ni han fick någon dricks? Not so much..

Huset visade sig iaf vara en positiv överraskning. Det är tre våningar. Ovanvåningen huserar Fejset + Pitten i en king size bed. Där finns även en jättegarderob plus ett badrum med dubbla handfat och plats för en halv armé. Mellanvåningen innehåller kök, vardagsrum, uteplats (med hottub) och matsal. Här finns även ingången en halv trappa ner. På undervåningen huserar resten av gänget. Där finns två sovrum, två toaletter, tvättmaskin och en massa annat. Det är stort mao!

Det vi nu jobbar med är att få hit all utrustning som är beställd samt att beställa all utrustning som behövs. Dessutom kämpar vi mot höjdsjukan. Luften är klart tunnare på 3000 meter. När man dessutom, med för lite försäsongsträning, åker skidor en hel dag så känns det både i lungor och ben. Vi är alla helt magiskt slut i ben, mage, rygg..ja, i princip hela kroppen värker.

Idag var även andra skiddagen. Eftersom vi alla tänkt ta det lugnt så tog vi inte med någon kamerautrustning upp. Det visade sig vara en riktig bajsmacka att inte göra det. Det har snöat ungefär 1 meter det senaste dygnet, och hela dagen innehöll svängar med ansikts-sprut av den kalla och torra snön. Helt magiskt.

Vi ska bli bättre på att fota och filma. Men nu har ni iaf fått en liten statusrapport. Vi återkommer när jetlagen har gått över.


Kommentarer
Postat av: TAXidriver

menvafan, konstigt att jag gäspar som när jag är trött? trodde dessutom att ni ville veta vad som stod på skyltarna, som folk brukar.

Håll snön torr och strupen fuktig pågar!With love /taxen

2009-01-08 @ 11:59:40
Postat av: Sillen

Har fejset skaffat sig en ny bräda månne? Vill ju inte se att han blir smittad av "åkaskidorsjukan"... för då jävlar!

2009-01-09 @ 10:43:45
Postat av: Fejset

Sillen, du kan vara lugn. jag blev vaccinerad mot skidåkning när jag som liten fick min första "Hooger Booger". Den nya brädan är inget mindre än en Lib Tech TRS BTX, med ett par rosa Cartell. "Sick board man!" som dom säger här... Vi tänkte lägga upp några slags recesioner sen, vi har ju alla köpt det zenaste!

2009-01-09 @ 16:44:53
URL: http://letitsnow.blogg.se/
Postat av: Anna

Pitten, bilder! Pöss

2009-01-11 @ 11:33:19
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0