Dag 18-20, San Diego Zoo mm

Dag 18, San Diego Zoo

Med byxorna fyllda med makaroner begav vi oss till San Diego Zoo. Där möttes vi av ungefär en miljon skrikade barn som sprang runt i stora skockar på området. Vem hade öppnat deras bur? Målet med dagen va att se och mata så många djur som möjligt, men i sant amerikamanér va alla burar försedda med stört höga stängsel och glasrutor vilketförsvårade matandet av djuren. Men visst lyckades vi få in en och annan makaron till de svältande liven. Hela parken va uppbyggd som en labyrint av illa skyltade små smala gångar. Med en minst sagt trött karta och ett par lokalsinnesbefriade viljor irrade vi runt bland de snålt tilltagna djurhägnen exakt hela dagen. När det va dags för stängning kände vi oss trots allt nöjda och hade nog sett alla djur vi ville.

På kvällen vankades utgång. Vi började med ett par matcher biljard drickandes shot på shot. När det började bli svårt att se skillnad på färg och nummer på biljardbollarna gav vi oss vidare. Det visade sig att man va tvungen att legitimera sig med pass på typ alla ställen. Bittra begav vi oss hem för att häma passen. Då kommer det en iller inrusandes på vårat rum. Den könsbestäms och döps till Stevie. Vi frågar runt i de andra rummen om någon äger honom, men ingen vill kännas vid honom. Det sägs dessutom att det är olagligt att ha tama illrar i Californien.. Jocke tar med honom upp på rummet igen och ger honom en näve makaroner innan vi slänger ut Stevie på gatan igen.


Skön kamel som slemmar lika mycket som Mühlegg


Riktigt dumma Flamingos


Sjölejonshow. Klart pigga och til synes nöjda krabater


Jocke har hittat en ny vän, Stevie!


Klart han ska ha ett gäng makaroner.. ..innan vi dumpar honom på gatan

Dag 19, Betongkepa, strandhäng och skate

Vaknar sent med ovanligt tungt huvud, Jocke hävdar han va uppe i ottan och surfade, men ett par blöta kalsonger känns som ett tveksamt bevis. Vi pallrar oss ner på stranden (ca 17 meter) och intar fosterställning. Sen varvas solande med strandspel och bollkastning hela dagen. Framåt kvällskvisten drar jag, HP, Schack och Fejset iväg till en skatepark med massa pooler, rails och grymt duktiga åkare.


Schack bränner av en noseslide


Fejset försöker bita av sig tungan


Schack dörnar i en av poolerna

Dag 20, Soak City Waterpark, San Diego

Idag va vi på Soak City Waterpark, vilket är ett vattenland i utkanten av San Diego. Morgonen började med moln och kallt i luften, men det sprack upp och blev bluebird! Sjukt härlig dag med massa skoj. Vi va bland de äldsta på vattenlandet, men förde mest liv och blev nog tillsagda av badvakterna flest gånger. Vi tog tydligen för mycket fart i rutschbanorna. Det resulterade i ömma kroppar, skrapsår på skulderbladen och arga badvakter. Men sjukt va kul det va! Vi hann även med att slötorka i solstolarna så alla har vi fått en del färg, av röd nyans.

Vi har även lyckats kränga iväg bilen idag. Det ringde en snubbe som hade fått sin 100´000 dollars bil stulen och satt med sin fru och fem barn på ett dyrt hotell. Han försökte pruta ner den sjukt mycket, men vi möttes på mitten och han sa att om vi levererade den på hotellet skulle han ta den rätt av och betala cash. Väl framme vid hotellet visade det sig vara en Sopranostyp med fet guldlänk runt halsen. Han kom utglidande med en drink i näven och bad att få provköra. Han skulle testa växellådan. Han tog en vända och passerade hotellobbyn i ungefär tusen. Sen såg han skeptisk ut och ville pruta igen, men vi hade ju åkt dit med ett avtal om att han skulle ta bilen. Så det slutade med att vi fick den avtalade summan men fick ta en taxi hem då han va för full för att köra oss.

Bjuder på ett par bilder som någon random gubbe knäppte på den hårda volleybollbatajen på Venice beach.


Action on the beach


Venice beach

oao Röven

Kommentarer
Postat av: Andre

Det gläder en gammal tivolitattare att ni åker så pass mycke bergbana! Själv ska jag faktiskt inviga Grönans nybyggda Insane tillsammans med några öl så snart som i kväll. Kom gärna förbi på ett åk nästa vecka. Jag vet vart bakdörren är ;)Puss på er!

2009-05-18 @ 11:48:47
Postat av: Bruno

Snygga uppdateringar på bloggen! Skulle ni till new york? Isf måste ni ju passa på att besöka söndagsparty med Filip och Fredrik som går live på söndagar.

2009-05-18 @ 14:57:01
URL: http://pebes.blogg.se/
Postat av: berge

håller med bruno! det vore en fet avslutning på touren.

hur mycke stålars va det ni fick för ett stycke prima lagom inkörd cheva?

2009-05-18 @ 15:19:51
Postat av: Sverre

Hello!

Vi kommer avsluta resan i NY, blir där torsdag em till måndag morgon. Va in på söndagspartys hemsida och alla publikbiljetter för resten av säsongen är slut. Det verkar va ännu svårare att få komma som gäst..Bilen gick för två å härda. Vilket är rätt billigt, en bilhandlare gav 1800 och då kan man ju räkna ut att den är värd typ det dubbla om han ska göra sig en vinst på den.

2009-05-18 @ 20:40:43
URL: http://letitsnow.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om ni kommer hem på tisdag så hoppas jag att ni stannat nån dag så det blir utgång!Jag kommer också til stockholm tisdag och stannar till torsdag! =)underbara bilder du knäpper Sverker!

kram på er2009-05-18 @ 22:57:40
Postat av: Soffan

Om ni kommer hem på tisdag så hoppas jag verkligen att ni stannar i Stockholm någon natt! Jag åker från Sundsvall till Oslo på tisdag och mellanlandar i huvudstaden tills på torsdag! utgång!!!???

2009-05-18 @ 23:03:33
Postat av: Jhonny

Sväng förbi Göteborg istället, mycket trevligare här!

2009-05-20 @ 01:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0