Dag 21 - 22, Surf i San Diego

Dag 21, Surf

Idag tog även Jag, Fejset, Pitten och HP vårt förnuft till fånga och hyrde varsin surfbräda och våtdräkt. Att surfa är helt klart lurigt, men dagens vågor va snälla och det gick riktigt bra för alla. Vattnet håller bara typ 17 grader så våtdräkt är ett måste om man ska ligga och plaska en längre stund. Sen måste man släpa fötterna längs bottnen så man inte råkar kliva på stingrockorna som lurar i sanden.

Efter att ha blivit våldtagen av vågorna och fyllt samtliga kroppsöppningar med rikliga mängder saltvatten och sand begav vi oss ut på stan för middag. Även denna dag bjöd gyldene måsvingen på trötta burgare och en sallad. Tillbaka på hostelet va det skönt häng och vi joinade in på ett par pilsner. Timmarna gick och ett par pils blev snart ett flak pils..

Dag 22, Finbesök

Den gode Bajs-Björn som hälsade på oss i Breckenridge är också ute och roadtrippar längs västkusten med ett par österikare och en tysk. De bor för tillfället i LA och tog en dagstur ner hit för att hälsa på. Vi hängde mest på stranden och surfade, spelade strandspel, ljög och kollade in delfinerna som lekte en bit ut i vattnet. Kvällen avslutades med ett restaurangbesök. En riktigt chill dag med en hel del sol, me like.

Har inte varit i farten med kameran så jag bjuder på en idolbild av Jocke med kniven./Sverre

Kommentarer
Postat av: berge

jocke bjuder på ett rejält snushäng ser det ut som

2009-05-20 @ 15:48:30
Postat av: Anonym

Ja Jocke kan det där med snus.

"Najs tandrad, finns den i vitt?"

2009-05-20 @ 20:39:28
URL: http://letitsnow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0