Miniedit alá Piff och Puff

Det har ju denna säsong varit lite fattigare bland inläggen här på bloggen, det har till stor del att göra med att inte händer riktigt lika mycket balla saker här som i US&A. Plus att Pitten, bloggens motor, har gått från sjusovande slusk till heltidsstuderande, working class hero, researrangör och rekordhållare i mest saker på att-göra-listan.

Ikväll är det storkalas i form av Vinterbalen för samtliga ur letitsnowgänget med undantag för HP, som är i Thailand och köper sig en fru. Så vem vet, kanske vi snart kan berätta om hur "någon" fick tillbringa helgen i ett svenskt fängelse iförd frack...

Det har iaf blivit dags att i äkta letitsnowanda lägga upp en miniedit med skön skid och brädåkning! Denna gång är det filmat från Åre, Storklinten och universitetet här i Luleå. Enjoy!
Peace and love
//Fejs

Borgafjäll!

Nu är vi i Borgafjäll, vilket har visat sig vara en liten pärla i närheten av Kittelfjäll. Det har inte snöat på ganska länge, ändå har vi åkt puffar och utmärkt skogsåkning exakt hela dagen. Sjukt jäkla kul!
Dessutom ingår kvällsmat i resan - vilket är ganska så najs. Nu är det dags för en pilsner till, lite bastu för att sedan glida ner i restaurangen för mat. Livet är svårt.
// Pitt

Student Ski Week Hemavan!

Nu har man fått sova några timmar i nyktert tillstånd och inser hur kul helgen har varit. Mycket bra folk, bra fest och helt ok åkning. Lekaktiviteter har belönats med finfina priser och after skin har varit legendarisk varje dag!

En av aktiviteterna som var nya för året var en filmtävling. Temat var snö, det fanns 10 st Creative-HD-kameror (en för varje lag) att tillgå och under 1,5 dygn skulle material filmas samt redigeras. Eftersom deltagandet var relativt lågt så ställde några i StiL Alpina upp (Jag, Ernst och Johan A). I vanlig ordning när det gäller redigering så kan inget lämnas till slumpen. Vi satt uppe till 0630 då renderingen sattes igång i lördags morse, inlämningen skedde 0930 nere vid centrumhuset. Tack som fan Johan och Ernst för att ni plågade er upp och åkte ner:)!

Kameran som tilldelades lagen i tävlingen..

 

 

Eftersom det inte var många andra som sysslat med redigering innan blev det en jordskredsseger för vårt lag:) Priset? Jo, vars en HD-kamera visad ovan. Inte illa pinkat för 36 timmars jobb. Filmen, som kanske påminner om något som tidigare gjorts av Letitsnow, är inte komplett. Vissa småsaker skulle behöva ändras..men det är lite vad som är charmen med en filmtävling med kort tid:)!

 

 

Filmbidraget

 

 

Nu ska det sovas i en vecka innan det är dags att dra till Borgafjäll på torsdag natt. WOHO!

 

// Pitt ut


RSS 2.0