Student Ski Week Hemavan!

Nu har man fått sova några timmar i nyktert tillstånd och inser hur kul helgen har varit. Mycket bra folk, bra fest och helt ok åkning. Lekaktiviteter har belönats med finfina priser och after skin har varit legendarisk varje dag!

En av aktiviteterna som var nya för året var en filmtävling. Temat var snö, det fanns 10 st Creative-HD-kameror (en för varje lag) att tillgå och under 1,5 dygn skulle material filmas samt redigeras. Eftersom deltagandet var relativt lågt så ställde några i StiL Alpina upp (Jag, Ernst och Johan A). I vanlig ordning när det gäller redigering så kan inget lämnas till slumpen. Vi satt uppe till 0630 då renderingen sattes igång i lördags morse, inlämningen skedde 0930 nere vid centrumhuset. Tack som fan Johan och Ernst för att ni plågade er upp och åkte ner:)!

Kameran som tilldelades lagen i tävlingen..

 

 

Eftersom det inte var många andra som sysslat med redigering innan blev det en jordskredsseger för vårt lag:) Priset? Jo, vars en HD-kamera visad ovan. Inte illa pinkat för 36 timmars jobb. Filmen, som kanske påminner om något som tidigare gjorts av Letitsnow, är inte komplett. Vissa småsaker skulle behöva ändras..men det är lite vad som är charmen med en filmtävling med kort tid:)!

 

 

Filmbidraget

 

 

Nu ska det sovas i en vecka innan det är dags att dra till Borgafjäll på torsdag natt. WOHO!

 

// Pitt ut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0