Dag 2, last of Colorado samt Arches National Park

Uppvaknandet på motellet i morse var i sin ordning, de flesta var utsövda. Oron om att det skulle bli stök vid frukosten eftersom vi endast checkat in 4 personer (vissa hotell och motell tar mer betalt om man sover fler än 2 i ett dubbelrum), visade sig vara obefogad. Mannen i disken lade knappt märke till oss.

För att få en sista glimt av Colorado tog vi åter en omväg för att se fräna grejer. Denna gång tog vi Colorado Monument Road, för att få se just Colorado Monument.


Utsikten från vägen ner mot Grand Junction.


En ödla som mycket lömskt släppte svansen när Pitten och Fejset försökte fånga den.


Ett träd precis på klippkanten. Höga klippavsatser har ju visat sig vara the shizzle.


Stor canyon!


Vi hittade en grotta som alla kröp in i. Väl inne skrämde Fejset livet ur Pitten genom att skrika "SPIIINDEELLL" och att titta runt omkring sig med skräckslagen blick. Detta fick Pitten att försöka ta till flykten, dock blockerades utgången av resten av manskapet. Alltså blev reaktionen ungefär som ett uppskrämt barn, som bara står på plats och stampar med armarna i luften och ser allmänt förvirrad ut. Tilläggas bör är att dokumentären om Tarantulan sågs på National Geographic igår kväll...


Sverre i förgrunden, Colorado Monument i bakgrunden. Vi har fortfarande inte riktigt förstått hur dessa pelare kommit till.


Bilen har dekaltrimmats ännu mer sedan lämnandet av Breck. Anledningen till den stora Bones-klibban på höger bak är att vi ändå inte ser något ut bakåt pga packningen..

Efter att ha spanat in det sista av Colorado samt intagit lunch på Wendys bar det av mot Utah. Planen för dagen var att få se Arches National Park. Efter ungefär 2 timmars aktiv bilkörning (väldigt kurvigt landskap...) så nådde vi fram till nationalparken.


Såhär såg vägsträckan ut ungefär hela vägen..vi har hittills vågat pressa upp storaset i 160, sen blir det för svajigt för att kännas säkert. Det är ju ingen gocart liksom.


Väl i nationalparken tyckte vi alla att våra vita kroppar skulle få åtnjuta lite sol efter att ha sett insidan av ett illaluktande underställ i 4 månader. Hett tips: Om du ska befinna dig i öknen, utan ett moln på himlen och 27 grader i skuggan så använd för fan sollotion! Den läxan har ju vi fått lära oss den hårda vägen. Frågor som "Äh, axlar och näsa räcker väl?" har vi fått svar på...NEJ - det räcker inte! Alla ser ut som nykokta kräftor just nu.


Balancing rock.


En "arch". Hur dessa egentligen kommer till har vi ännu inte kommit fram till.


En dubbelarch som vi påträffade på 4-timmars hajken, som enligt skylten var "Extremly difficult". Nog för att en 300 kg amerikanare hade haft problem att släpa sig runt, men annars var det inte så mycket att skryta om just i svårighetsgrad.


Hunkarna är ute och går lite...mest för skojs skull.


Ännu en arch. Klädseln ni ser på bilden är exakt densamma som gällde under 4 timmar i ökenlandskapet. Inga t-shirts, inget vatten. We're hardcore baby!


Som sagt, klippformationerna här är väldigt märkliga.


Vi står under ett valv och letar ödlor..som för övrigt visat sig varit extremt svårfångade.


"Dark Angel" hette denna sten tydligen...vi hade dock flera andra bättre namn att föreslå, gissa någon?


Det största valvet i nationalparken, nämligen "Landscape Arch". Så sent som 1991 rasade en del av denna och således är det inte längre tillåtet att gå under den.
En arch en liten bit därifrån "Wall Arch" hade rasat för bara några dagar sedan att döma av den gröna vegetationen som låg halvkrossad under stenarna. Bergarten verkar väldigt solid...så det känns genast mycket tryggare att vi alla stått längst ut på en klippa, med 100 meter stup under oss..


Schack sitter och schteeeker.


Schack och Pitten spejjar efter Big Horn Sheep som tydligen ska finnas i området. Sannolikheten för att se en är dock ganska liten eftersom populationen är stabil på 80 individer och området är stort som Skåne..


Elefanterna marscherar...


Kvällen avslutades, precis som igår, med grillad korv och någon pilsner till solnedgången. Det är inte lätt när det är svårt.

När maten var intagen så bestämde vi oss att köra ner till Moab för att ta in på något motell. På vägen dit hittade vi dock en mysig camping och svängde således in för att se om dom hade rum. Wifi, sovplats för 6, pool och gratis dusch för 90 dollar får anses som prisvärt:)

Just nu ligger vi alltså på en camping, i en timberlodge som rymmer sex stycken och myser. Jag är enda vaken pga detta eländiga bloggande (hatar blogg.se:s bild-uppläggningstjänst mer än ever!), resten sussar så gott. Klockan är nu 0130 lokalt och vi ska upp om 6 h.
Dags för en powernap alltså.

Be safe back home!

// Pitten

Första dagen på vägen avklarad!

Efter möte med hyresvärden vid halv nio i morse samt inpackning av alla prylar i bilen (ja, tro det eller ej med bilen var i princip knökfull trots att nästan allt skickats hem), så bar det av ut på vägarna. 
Bilen fick i helgen lite reparationer på hjullagerna fram, samt förfining av hjulinställningarna så går nu den gamla häcken som en klocka (förutom gnisslet från framvagnen, att den dricker olja som en törstig rysk marindiesel samt att det är hål i expansionskärlet). 

Siktet var idag inställt på Grand Junction, som faktiskt är en stad och inte bara en korsning. Grand Junction ligger ungefär 5 timmar från Breckenridge, men vi tyckte att det skulle vara roligare att köra på småvägar istället för att ta Interstate 70 dit. Sagt och gjort. Efter några timmars bilfärd avklarades första stoppet för resan vid en fors/bäck där det avnjöts vattenmelon i solskenet. Sedan när vi skulle ta oss upp till bilen igen så påträffade vi ett riktigt road kill, nämligen en halv hjort. Flugorna hade fest och det luktade inte hallon direkt. 
Efter lite bilder, samt peta med pinnar för att se om något hände, så hoppade den trogna skaran in i åkdonet igen. Siktet var inställt på nationalparken Black Valley, som äntrades ett par timmar senare. 
Colorado är ganska mycket cowboy när man kommer ut på vidderna. Det är ett nästan lite sagolikt landskap, med milsvidda platta marker som inkantas av höga, snöfyllda bergstoppar. Dessutom kördes flera små amerikanska byar igenom. Väldigt mycket whitetrash och Mexare, precis som i filmerna. 

I Black Valley har en fors grävt ur den porösa berggrunden och lämnat en lång klyfta som är ungefär 500 meter djup. Nationalparken har 12 utsiktsplatser och det lektes mycket "Tur-jag-höll-i-dig-nu-leken" samt brändes av några fräsiga bilder. Det hittades även lite kaktusar som rent lyriskt kastades runt på varandra. Skribenten intygar att dom minsann är djävulskt vassa och sätter sig djupt om det vill sig illa. Tror fortfarande att jag har några piggar kvar i benet.

När klockan började närma sig middag så insåg vi att den planerade grillningen inte alls kunde ta plats i nationalparken, där det är totalt eldförbud. Istället letade närmaste camping upp, där vi tjyvades oss in och snodde till oss en grillplats. Några smaskiga vurrar tillagades. När den första korven var färdig insåg vi att någon pappskalle i gänget hade slängt vårt lager av korvbröd innan avfärd från Breckenridge. Svordom svordom. Det löste sig dock eftersom lagret av vanligt bröd hade fått plats under passagerarsätet fram. Total eufori!

Vi sitter nu på Mesa Inn i Grand Junction och ska strax knåppa in eftersom det bär av mot Utah för att njuta av Arches samt Moabs nationalparker imorgon. Kommer bli najs, och förhoppningsvis några fräna bilder!Första stoppet, vattenmelon är gott.


Sverre trivs i vanlig ordning på vägarna..


Coool natur! Tittar ni noga så ser ni HP på klippavsatsen till vänster.


Högt och fränt. Thumbs up!


Tungan rätt i mun och håll i för f-n!


Fräsigt träd!


Grabbarna sitter och spanar in den fräsiga forsen.


Magasinen laddas..


..och någon minut senare är det FYR!


Fejs och Pitt försöker få bort dom arga små piggarna.


En skalbagge som stod förvånansvärt stilla under hela fototillfället..för att senare visa sig vara död:)


Korv är gott, men det krävs madskillz!


Såja. Nu är det dags för lite sova!

Mys från staterna!

// Pitten


Trailer!

Nu har ni något att längta till...Fejset och Pitten har pillat lite...

Imorgon (om 7 timmar) packar vi in våra sista grejer i bilen, lämnar Breckenridge för den här gången och ger oss ut på vägarna. Vart vi ska? Vem vet? Västerut!

// En trött Pitt

Inte mycket men lite..

De senaste dagarna har varit ren koma i princip. Fejs och Pitt har suttit och kämpat med After Effects, förhoppningsvis kommer en råfet trailer upp om några dagar. HP, Schack och Jocke skickades in till Denver i lördags med samtlig skidpackning (det fick inte plats mer än 3 pers plus packning). Dels eftersom grejerna skulle lastas på container och dels eftersom Jockes alkoholklass gick av stapeln igår (söndag). Mer om alkoholklassen kommer senare.
Sverre har mest strosat runt och tagit lite bilder.

Vädret är fortfarande ett stort mysterium. Både i lördags natt och nu i natt har det blåst snöstorm, sen på dagen blir det upp mot 12-15 grader och strålande sol. Kan det ha o göra med den dära globala uppvärmningen måntro?

Över till lite pics som Sverre har bränt av:
Sverre har rakat sig för utgång..


Bakgrundsbild någon? Denna leksak har fått gå varm här i huset, nu behärskar både Sverre och Jocke den.


Världens kortaste sittlift i barnbacken, A-basin. 18 stolar...


Hur hänget på "The Beach" i A-basin brukar se ut. Parkeringarna närmast snön kan hyras för 200 dollar per dag..


Bra häng vid pickisen.


En granoxe sitter o snaskar kotte så sött...


..fram tills han upptäcker att Sverker sitter och smygtittar. Inte heller i djurens värld är fluktande populärt..Prylarna, minus longboardsen som skulle packas in.Utplockat bakre baksäte, plus två fällda säten i mitten. Oceaner av plats kvar!


2-meters boardbagsen ligger längst fram och lämnat ungefär 50 cm till att packa på längst bak. Stor bil it is!


450 kilo packning utan att bakdämparna rör sig en tum. Very najs!


Vi har även funderat lite på vad storaset kommer dricka under roadtrippen. Eftersom allas mattekunskaper har förtvinat så räknar vi helt enkelt med att det går mot oändligheten.

Ikväll ska det planeras färdrutt och imorgon lämnar vi Breckenridge för vägarna. WOHO!

// Pitt, Sverre och Fejs.

The Beach!

Nu under sista veckan har våran efterlängtade sol äntligen kommit!
Dagarna spenderas på "beachen" vilket är A-Basins bottenområde där skidbacken och parkeringen går ihop. Folk tar med sig grillar, solstolar, strandspel, öl mm och hänget är totalt. Det är helt enkelt ett skönt sätt att tillbringa våra sista dagar här i breck på. Nu på Fredag är kommer LIS (letitsnow) och TTP (tiny penis productions) att ha en avslutningsfest i A-basin och förhoppningsvis är det lite folk som joinar oss. Efter detta tackar vi av Breck och börjar packa ihop vårat pick och pack!

På lördag kväll fyller vi bilen med alla vintersaker och 3 av oss styr kosan ner mot Denver för att lämna av allt i en conteiner. Under söndagen kommer Jocke gå på sin alkohol föreläsning som han så snällt tjatat till sig.
Måndagen kommer bestå av planering samt en sista check av Breckenridge.
Tisdag morgon bär det av på den 3dje och sista delen av våran resa.. Nämligen Roadtrippen!

Pitten och Fejs håller nu på och sorterar klippen från säsongen medans de sista bitarna filmas.
Med lite tur kanske vi får fram en liten mini-edit snart med hjälp av den nya datorn. Ska tjata lite på dem.

I övrigt åks det longboard och dricks öl i solen på kvällarna. Livet är fortsatt svårt!


alles//Hp

Uppochnerväder!

Det är väldigt konstigt det här. Från att vi kom till Breck har det i princip varit bluebird (solsken) eller snö. Efter det senaste snöfallet i början av april trodde vi alla att vädret skulle lätta upp och att det skulle få bli lite najs slaskåkning mot slutet.
Så är dock inte fallet.
Bara nu ikväll har det säkert kommit 10 cm här nere i byn, innan idag åskade det samtidigt som det snöade och imorgon väntas ännu mer snö.

Märkligtmärkligt..men det blir väl att ta på stor-skidorna imorgon:)


/ Pitten

Idag hände det...

..vattnet gick..

Nä!

Det har pratats om det, drömts mardrömmar om det samt skämtats om det sedan vi kom till Breck. Idag var det dags. Pitten, Fejset, HP och Luppen droppade hela largelinjen. Hoppen i large-parken är vansinnigt stora, alla tre sista har en platå på 20+.

För att få en uppfattning om storleken har vi exporterat ut en frame ur ett filmklipp..


Pitten på väg över...


På söndag stänger liftarna..så nu gäller det att steppa upp för alla, för att vi ska få finfina klipp till filmen sen.

Ny dator på väg!

Det visade sig helt omöjligt att få hit en dator med svenskt tangenbord..så det blev inte nå. Istället en MB Pro med amerikanskt tangentbord, den anländer i nästa vecka..och då jäklar blir det fart på redigerandet!

// Pitten

Longboard samt en ny träff med den amerikanska polisen..

Idag kom våra longboards, så givetvis var vi tvugna att dra ut i det fina vårvädret och cruisa lite.

Arsenalen består nu av:
Loaded Vanguard (Pitten)
Loaded Dervish (Schack)
Sector 9 Pipeline Bamboo Pintail (x2) (Sverre och Jocke)
Sector 9 Scarab (HP)

Pitten, Sverre och Schack var ute under dagtid och cruisade i byn, undertiden vansinneshajkade Jocke upp på Peak 5 och Fejs o HP var ute och drog dubbelbackflips i BC-kicken.
Vi kan glatt meddela att vi snart lärt oss hur man stannar med en longboard..

Börjar med Jockes hajk:


Utsikten är ganska magnifik.


Bild på slitvargen själv. För att komma till Peak 5, där Jocke var idag, är man först tvungen att hajka Peak 6 och därefter ta kammen bort. Slitgöra!


Bild på utrustningen som tog honom upp samt den nyinförskaffade brädan, en Lib Tech Skunk Ape med Magne-traction.


Efter åket lyckades Jocke villa bort sig i den täta skogen..men hittade efter några timmars slit en led där det stod "Breckenridge 3".


Såhär nöjd är Jocke 45 minuter efter skylten..då han inser att dom nog inte alls menade 3 km, utan 3 miles..(nästan 5 km).

Över till lite longboarding.


Schack cruisar på vår gata


Sverre kör den lite mer avslappnade stilen.


Åkning på Highway 9..där det senare visade sig inte alls vara tillåtet att åka.


Lång och fin lätt sluttande raksträcka. Mysmys.


Pitten tycker det är sweet.


Sverre tycker också det är smooth.


Det finfina i kråksången. När man väl åkt ett riktigt långt och fint åk så kommer gratisbussen o hämtar upp en. Bara att börja om igen.


Pitten poserar vid upphämtningsstället.

Nu ikväll var vi uppe i Warriors mark och vinkade adjö till Danne. Sedan tog vi longboardsen ner för backen till oss. När vi väl kommit till vår gata insåg vi att vi nog skulle åka lite till, så färden fortsatte ner mot Main Street. I slutet av Main Street ligger busstationen, så när vi väl nådde dit så stod där en buss och väntade på oss för att ta oss upp igen. Ny runda, ner hela vägen och buss upp. På tredje vändan kom vi precis förbi rödljusena i början av Main Street. Därefter möter vi farbror blå, han stannar lydigt bilen på sin sida av vägen och låter oss alla passera. Redan här börjar man ana oråd.
När väl Pitten passerat honom (som sista åkare) så slår han på blåljusen och vänder om. Ajaj.
Polisen befinner sig nu runt 5 meter bakom Pitten..och möjligheten att dra ifrån en amerikansk polis har ju redan testats (dessutom var utsikterna ganska låga med longboard vs polisbil). Så Pitten stannar lydigt vid vägkanten.
Kallprat med polisen, han vill ha ID men verkar ändå ganska skön. 30 sekunder senare dyker ytterliggare en polisbil upp. Nu står alltså 2 polisbilar och omringar Pitten..mitt på Main Street där alla förbipasserande kan peka och skratta. Någon minut senare har äntligen dom andra grabbarna tagit mod till sig och stannat, samt gått tillbaka för att se vad allt handlade om.
Det visade sig att man inte alls får åka longboard jättesnabbt ner för Main Street mitt i natten, utan varken lampa eller reflex...vilket är ganska förståeligt:)
Förlåt snälla polisen sa vi. Ok, ni får en varning sa dom.
Det roliga är nu när vi ska åka iväg igen. Vi var ju tvugna att ta bussen nerifrån busstationen för att komma hem. Då kliver Schack ut i gatan och fortsätter rulla neråt. Poliserna börjar nu skratta och undrar vad han inte förstod i varningen?
Pitten får då ursäkta sig och säga att den mannen faktiskt var den enda i sällskapet med pannlampa (vem är förvånad). "Just det!" tyckte poliserna och önskade oss en trevlig kväll.
Inte ett lika bryskt tillmötagående som senast vi var i kontakt med rättsväsendet, men ändå lite scary.


Lyckades klippa en ögonblicksbild med iPhonen..2 polisbilar, 4 sluskar samt 4 longboards uppochned på backen med truckarna på ryggen..

Pitten ut.Redigering samt planering har börjat på allvar..

Nu har förfrågningar från Sverige trillat in, och påtryckningarna börjar bli större.

Dessutom har Pitten börjat lära sig mer och mer av vad After Effects har att erbjuda. Går att göra kusligt häftiga effekter!

Det finns dock ett problem..Pittens nuvarande dator, som inte orkar med de tunga animationer som genomförs. Därför verkar det nu som att letitsnow productions måste inhandla en ny maskin för att överhuvudtaget få något uträttat.

Bidrag till dator-kassan tas emot med öppna armar. Kontakta Pitten på: henke.petersson@gmail.com för att få kontouppgifter.

Dessutom kan således en Macbook 2.16 Ghz Core 2 Duo säljas till en rimlig peng (2 GB minne samt 250 GB HD).


Vad som förhoppningsvis ska inhandlas.

// Pitten

Rebuslösning samt bilder

Det har verkat svårlöst, denna Miniskapelse till rebus. Detta eftersom ingen av våra intelligenta bloggläsare kommit med någon typ av lösning. 

*trumvirvel*

Vår lösning lyder: (Homo)sexuella erfarenheter från Denverfängelset.

Förklaring följer:
(Homo)sex + u + fälla - f = (Homo)sexuella
Ärr + fanfar - fan + en + het + R = Erfarenheter 
F + rån = Från
Eden - E + A + kvarter - karta + F (flour) + ängel + se + te = Denverfängelset

Mini, är det korrekt måntro?

Över till lite bilder, både från Denver, lite åkning samt casual pictures:


Det bloggas samt bildredigeras till DJ Alligators Blow my whistle baby...


Ett skimrande hus i downtown Denver.


Välputsade Frogskins och en välansad snorstopp!


Husen är lite högre än oss, men mycket högre än Luppen.


Den frigivna fången firar med en Starbuckskaffe.


Bra dag i Beaver Creek. Powpow!


Jocke droppar med handpåläggning. Strax efteråt köttar han över en hel drös med sten och hans bräda ser ut såhär:


En arg bjärv stack upp huvudet och försökte få stopp på Jocke...


..och tvärstopp blev det. En mäkta crasch..som även finns på film.


Chrill to the Christer pimpar sin hjälm med vårt rivaliserande produktionsteam Tiny Penis Productions klistermärken.


Efter 27 försök satt den. Pitten handplantar i Tryggveparken.


Ett trick under utveckling av HP och Pitten, här får HP till en jävligt fin Handdrag.


Luppen tar en STOR suitcase-grab.


Christer drar till med en finfin rocket air.


Åter igen Christer som visar upp ett praktexempel på en tailblock.


HP railar och är på väg att halvt döda kameramannen Sverre.


"Snurra och peka in i kameran", sagt och gjort.


Enkelbild av Christer under ännu en av hans stora rocket airs.


Sekvensbild av samma hopp. Lägg märke till hur länge han håller i graben.


Christer med en inverterad femma.


Fejset även han med en femma.


Luppen gör en girlie-legs-nosegrab. Trick med hög svårighetsgrad.


Luppen testar vallan mot träet. Målet är att komma högst upp.


Vi har försökt lära Fejset att aldrig åka sista åket, ändå ska han envisas..och landa på huvudet. Synden straffar sig själv.


Avslutningsvis en nattbild över Breckenridge. Enligt fotografen själv är desvärre månljuset lite för ljust och det ska tas revansch på denna bild.

Kära läsare. Kila ner till videobutiken, Die Hard finns nämligen på DVD. Budskapet är enkelt, yippiekayey motherfucker. Ha en trevlig helg så kanske poletten trillar ner!

Lördagspyssel!

Idag fick vi återigen lite knep och knåp från Sverige! Den här gången var det Mini som hade skickat sitt bidrag för att försöka hålla våra hjärnor igång.

Vi tänkte göra en liten tävling av detta och lägger ut Minis skapelse för allmän besådan. Först att kommentera fullständigt rätt svar kommer att vinna fina priser. Så låt hjärnorna gå på högvarv och lycka till!
Svaret kommer postas om ca 2 dagar.


Minis rebus! Hoppas ni klarar av den!

Court day!

Bättre sent än aldrig brukar man säga. Anledningen till att inlägget blev lite försenat är den alkoholkurs vi höll för Jocke igår kväll. 2 flaskor sprit hade inhandlats (en Jäger samt en Jack Daniels), regeln var att ingen fick resa sig från bordet förrän båda flaskorna var slut. En bra kväll blev det och vi har alla fått betala för det idag.

Över till rättegången, som gick av stapeln igår (onsdag) klockan 0815. Hela gänget drog till Denver redan på tisdagen för att stödja brottslingen under hans svåra stund.

Det var inte tillåtet att använda elektronisk utrustning i rättssalen, dock lyckades Le Pitt spela in hela rättegången med hjälp av en kamera. Ljudet är lite dåligt och därför har jag textat det mesta (naturligtvis lär det vara en hel del gramatiska fel och något som missats, men det får vara så).


Ljud från rättegången.


Över till lite pics från både Denver och festen!


Dags för avfärd på tisdagen!


Jocke hade fått "rättegångs-finska pinnar" tillsänt från gammelfaster Gulli! Mycket uppskattat och grymt goda!


Världens sunkigaste motell.


Lägg märke till Fejsets V-stil. Vi undrar vad som kan ha hänt i denna säng för att den ska ha blivit så sunkig?


Världens största pakeringshus, i vilket vi var helt ensamma. Dessutom glömde någon låsa sin dörr (take a guess)!


Lite kultur insöps på Romantix. "Your pleasure is our passion"..att tilläggas bör är även att det fanns små bås där inne dit man kunde gå in och få lite kvalitéts tid för sig själv so to speak..


Hur rättegångssalen såg ut. Fanns många vinnare där inne! Bland annat en tant på 90+ som var åtalad för "peeing in public". Då var det svårt att hålla minen:)!


Mustachen kontrolleras innan möte med domaren.


Det är kul med rättegång...


"Yes M'am!"


No shit Sherlock..


Över till lite bilder från den urspårade festen vi hade igår...där även Polisen dök upp framåt 12-snåret. Inte så uppskattat av grannarna att onsdagsfesta tydligen.


Vad som skulle, och tog, ta slut.


1/3 klart och Sverre börjar bli glad..


Fejset hade varit o duschat under första delen av festen. Såhär glad är han innan han inser att han behöver ta igen 8 shottar direkt..


Såhär såg han ut efteråt..


Jocke på alkoholutbildning..


Nu börjar det likna något..


"Oj, ursäkta. Tog jag dig på *** nu?"


Good music and good friends. En vinnande kombination.


Jenny har skitkul!


..och det verkar Krisse ha också..


Fejset försökte slå världsrekord i att blåsa stora bubblor.


Schack tycker Kestone Light är världens bästa öl..


Schack tyckte därefter att det var världens bästa idé att byta byxor med Jenny.


Detta är på dansgolvet strax innan polisen kom på besök..grannarna börjar bli lite less på våra fester.

Nu är det dags att kika på lite film och käka chips. Have a good one!

// Pitten

RSS 2.0