Mer publicitet uppskattas:)

Om det nu fortfarande är någon som läser denna blogg så finns Thumbs Up nu publicerad på Freeride.se (Europas största sida för skidåkning). Där kan man livestreama den i högre kvalité än från Vimeo.

Den versionen finns nu också på TPB, för dom som hade problem att spela upp den tidigare..

http://thepiratebay.org/torrent/4959375

// Pitten

THUMBS UP

Såja. I vanlig ordning är det bättre sent än aldrig som gäller.

Filmen premiärvisades inför en stor skara åskådare på STUK i Luleå i onsdags, men först efter att jetlagen lagt sig samt att en massa trixande varit fixat så är den nu redo för den breda skaran.

Det har varit hektiskt att sätta ihop filmen. Mycket har sin grund i att vi, under redigeringens gång, befunnit oss på vägarna i USA. Detta har gjort att Fejset och Pitten fått sitta uppe många sena nätter för att få allt klart. Som ren kuriosa gjordes den sista renderingen 1h innan filmen sändes upp för premiärvisning..puh!

Det finns 2 alternativ för att se på filmen. Nöjer du dig med crapy kvalité och liten upplösning så ser du bara den på Vimeo, men vill du ha hela upplevelsen så laddar du ner filmen från TPB.
Eftersom vi ville få upp filmen så fort som möjligt (vem orkar med ytterliggare 8 timmars rendering för att ta bort 2 ord?) ligger STUK-versionen på Vimeo, icke-STUK-versionen finns på ThePirateBay (var inte oroliga, den är inte copyright-skyddad...än). För att ytterliggare beklaga oss lite finns det just nu bara en seeder (moi).  Marknaden för fasta linor på den skånska landsbyggden gör att filmen i skrivande stund delas ut med en ADSL-uppkoppling..och hastigheten är därefter...Jaja, nog pratat.


Ladies and germs - Letitsnow Productions give you Thumbs Up!// Pitten


RSS 2.0