Denver och rättegång - here we come!

Imorgon bitti är det dags för brottslingen att få sitt straff..och givetvis vill vi alla vara där och försöka alla knep (hundögon, tal om frihet osv) med domaren.
Om 20 minuter rullar bilen mot Denver, där vi bokat hotell för natten. Mer info kommer imorgon!


// Pitten

Hajk Loveland!

Eftersom lördagar oftast innebär mycket folk tyckte Jocke och Pitten att det var dags att knalla lite. Fejset, Luppen samt HP byggde fetkick i Breck (den var/är så hög att Luppen inte når upp till kanten. Vi vet att det inte säger så mycket eftersom han är 2 skitar hög..men ändå.)

Vi kan även glatt meddela att Schack är tillbaka på skidor efter några veckors rehab pga en knäskada. Najs!

I Loveland var det idag storm / snö => väldigt vindpinade kinder..men inte gav vi upp för det. Nedan följer lite pics, samt några bilder från St. Patricks Day (grönfest).


Fejset, Pitten samt Hampe klädda i det trendriktiga gröna.


Hampe demonstrerar den kroppsliga termometern, som tydligen var hög vid tillfället.


Känner dom varandra?


Stalin kom på besök..


Sverre öser 80-talsmoves på dansgolvet. Lägg även märke till de tidsenliga pekfingrarna!


Kolla blicken..och minen..


Våra gangstah-groupies Chrille och Abbe!


Jockes hittills okända, tyska tvillingsyster. Frisyrerna är snarlika!


"Ge hit den där ölen!!"

Över till dagens hajk:


Jocke on the top of the world! I bakgrunden syns Keystone, och längst bak Breckenridge.


Le Pitt. Inte någon hud lämnas till ovädret.


Snön yrde nå djävulskt!


Jocke gör en "skidåkarpose"..enligt honom själv.


Vätska upp samt stoppa in snus innan åket..


Jockes repa till vänster, Pittens till höger.


Hur man kommer upp igen, pickisflak.


Småspännande att sitta på flak-kanten i 100 knyck.


Jocke is making some turns under dagens andra, och sista åk.

Vilodag imorgon eftersom benen har gått hårt åt under de senaste dagarnas hajker. Det betyder alltså fest ikväll..vilodagen måste mao utnyttjas till max!

// Pitten o Fejset out.


Season Saver!

Uppläggen har slutat att rulla upp då inget specielet har hänt.
Senaste veckorna har solen hälsat på och våldgästat hela Colorado, detta har givetvis resulterat i att all snö smälter bort. Vårfloder forsar ner för berg och gator.

Så under de soliga dagarna har det hängts massor i parken och en hel del öl har slunkit ner i våra svalg. Tacksamma för det fina vädret men riktigt ledsna för att snön försvinner. Tankarna började glida iväg mot att säsongen skulle ta slut inom några veckor och att vi skulle få ändra våra planer....

MEN!!.... Så hände det!

Snön vräker numera ner. De sensate 24h har det kommit en halvmeter nysnö och det snöar fortfarande. Enligt väderleksrapporten kommer det snöa de närmaste 6dagarna. Några av oss var i Vail idag och körde det sjukaste i puderväg vi någonsin varit med om. Vi försökte filma lite men snön vräkte som sagt ner så får se om det går att göra en miniedit eller hur det blir.

Full patrull kokar pasta i en kastrull.// Hp

New edit dammit!

Igår när resten av gänget var ute o svinade så satt Pitten kvar hemma..i sin ensamhet, bara för att ge er denna miniedit. Vi har testat lite nya grejer, dels att lägga in lite stillbilder i editen och dels att använda vår Ghetto Green Screen (numera kallad GGS).

Först bilderna, som ni lär känna igen. Alla tagna av Sverre i Beaver Creek förra veckan.


Pitten är ute o hudar lite..ganska ansträngt leende.


Hampe Stampe Liten skrotskrotskrot vätskar upp ur Pittens kamelrygg.


Le Pitt is taking som turns.


Jocke yr snö som aldrig förut.


Hampe testar sina nya Nordica Blower i lössnö. "Fungerar asbra", som han själv skulle sagt.


Sluskarnas sluskar, Hampus Brorsson..även kallad Naken-Janne.


Ett fint trädhopp som vi hittade. Tog 20 minuter att gå upp dom 10 metrarna pga snö till halsen. Mycket ilska.


HP testade också.


Jocke tar lite luft vid ett annat trädhopp.


Eftersom bilen är utrustad med rails och takräcken behövde vi bara köpa lite spännband. Men det är lika förbannat tråkigt att ta bort/sätta dit skidorna för det.


Ja, det önskar vi! Rolig historia. HP var o handlade och när han kommer ut så står en liten pojke och frågar mamma vad det som står på bilen betyder. Hon kan inte riktigt förklara utan stakar sig bara. När HP kommer ut från spritbutiken så har hon strukit över Dirty och skrivit dit Smart. Vad menar hon liksom? Ska amerikanska brudar vara lika smarta som vår bil? Märkligt.

Över till filmen. Ni kommer säkert känna igen bilderna..Låt: Turbonegro - The Age of Pamparius

Idag är det St Patricks Day och vi har bjudit på grönfest (alla måste ha något grönt på sig). Kan bli kul..och förhoppningsvis lite bilder till er imorgon. Hohoho.

// Le Pitt out.


Peak 10, check!

Peak 10, den högsta toppen i Breckområdet är nu avklarad. Tre kärva karlar bestående av Jocke, Pitten samt Sverre begav sig hemifrån vid 10 snåret idag. Eftersom det är söndag och dessutom spring break tog det 1,5 timme att åka 2 liftar som vanligtvis tar 20 minuter. Helt magiskt mycket folk i systemet.

Själva hajken består av 650 höjdmeter, från 3500 meter till 4157 meter. Att gå på denna höjden är ganska krävande när det släpas på kamerautrustning, mat, lavinutrustning, brädor osv. Därför är vi lite slitna nu.
Över till lite pics...först från råfesten i fredags.


Sverre och Jocke fortsätter charaderna från förfesten. Michael Jackson och Rasmus på Luffen..busenkelt.


Sverre skickade en ansökan till Fame igår, vi bifogade denna bilden.


"Va säger chewbakka!?"


Svärmorsdrömmen!


Jocke rockar loss till Basshunters hitlåt Boten Anna.


..och Sverre är inte sen på att veva med!


Schack tycks här ha glömt allt vad knäont heter!


Pitten är sjukt nöjd över kvällens bravader.


"Vems är den här mössan...och varför har jag den? - det är en fråga som Fejset ställde sig då och gör det än idag.


Över till hajken. Le Pitt vilar halvvägs upp.


Sista biten fick vi ge upp stighudar och knalla på vinddrivan.


..ok, dom var lite före oss..


..men vi reser å andra sidan den svenska flaggan för första gången på Peak 10 i Breckenridge.


Jocke fällde några tårar eftersom det var så fint.


Tittar ni noga så ser ni att den amerikanska flaggan har fått ge vika..för det svenska stålet!


Utsikt upp mot Peak 11, vilken är en hajk som inte är aktuell att ta.


Bergen påminner lite om Kebnekaisemasivet.


Det blåste lite..som ni kanske ser.


Pitten lägger lite turns ner för Peak 10. Sverre tog fler bilder..men råkade radera dom. Damn you karma!

Fejset och Pitten funderar på att klippa lite film snart. Tar ju lite tid och ork så vi behöver samla ihop tillräckligt mycket av båda. Stay tuned!

Pensionärskväll

Efter en ovanligt hård utevkväll igår har dagen tagits med piano. Det har lösts mycket korsord samt tittats på finalen av Melodifetivalen (vilken var ovanligt käz i år).

Vi har samlat på oss lite material, både bilder och film..och ska försöka ta orken till oss att göra något snyggt av det. Vi får se:)

För övrigt är Schack sedan i måndags tillbaka från Kanada efter en knäskada. Med sig ner fick han även Luppen, vilket gör att det nu är fullt hus igen. Inatt kommer Bella (Hampes flickvän) på besök för att försöka få med sig slusken på vidare USA-äventyr.

Imorgon ska det förhoppningsvis hajkas lite, dels för att få lite shots och dels för att man blir kärv.

// Pitten out

Peak 9, done

I söndags blev jag och Jocke lurade att kliva upp en timme tidigare än väntat då våra mobiltelefoner konvertetrade till den amerikanska sommartiden utan att fråga om lov först! Så nu är vi inte lika efter som förut, utan bara sju timmar..

Det hade inte snöat på länge, liftköerna ringlade sig långa och solen sken från klarblå himmel. Vi beslutade oss för att ta ännu en topp, peak 9 som är strax över 4000möh. Det var klart slitigt men väl värt besväret då vi hittade stora orörda ytor när vi väl var uppe.


Det är alltid lite skönare att stå på en topp som man måste gå upp på


Vy mot peak 10


En inte helt missnöjd Jocke fick ta oskulden av det här sköna fältet

Igår åkte vi till Beaver Creek. Det hade snöat en hel del och vi fick oss ett par riktigt fina åk där, återkommer med lite bilder och ev. en miniedit därifrån.

/Sverker

Historien från insidan

Jailtime

Kom in och spenderade ett par timmar i egen cell, trevligt förutom en defekt dricksfontän som gick hela tiden och fångvaktarna vägrade att stänga av på typ 3 timmar.
Blev hämtad från cellen, vid vilken tid jag i min enfalld trodde att det funkade som i Sverige och jag skulle bli utsläppt. Så var dock inte fallet, utan jag blev satt i nån sorts större cell med en massa folk.  Bland annat så kom det in en stor neger som var anklagad för mord, som han dock tyckte bara var en shoot-out. När han skulle lägga sig på bänken och sova tyckte han att han frös, och ville låna min jacka som täcke. Helt ok tyckte jag då jag hade både den och en rätt tjock tröja och inte brukar frysa. Sen somnade jag en stund, och när jag vaknade var cellen nästan tom, och negermördaren borta, med min jacka! Vad göra? Jag satt där och var lite extra missnöjd ett tag, men sen kom mördaren tillbaka från nån sorts kontroll, med min jacka och jag fick tillbaka den  helt utan våld.

Satt sen där och väntade i nån timme, tills det in en vakt och ropade på Karl, ingen reagerade och efter att han ropat ett par gånger till kom jag på att det kanske var mig han ville ha med, Karl är ju ett av mina andranamn(senare fick jag veta att dom även tyckte att jag hette Joachim i efternamn, dumma amerikaner), så jag följde med och fick  komma till nån sorts reception och fylla i papper. Detta sköttes av nån sorts Hitlers fru som tyckte att jag var sjukt långsam. När jag sa att jag ville kolla i påsen med mina grejer så att inget saknades blev hon sur. Och när jag ville läsa igenom ett papper som jag skulle skriva på så blev hon surare,  tog det och skrev på åt mig. Sen frågade hon om jag ville baila ut mig själv för $500, och det tyckte jag lät bra så hon tog mitt visakort.
Efter det blev jag satt i en mycket mindre cell full med folk som antingen höll på att baila ut sig själva eller var påväg upp till nåt som mer liknade ett fängelse, för att vänta där på rättegång. 6 timmar senare kom det en vakt och sa att jag inte hade tillräckligt med pengar på kontot. Så där satt jag och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till, det fanns telefoner i den här llilla cellen, men man kunde bara ringa collect-call på dom, och mobilerna som vi köpt kan inte ta emot såna. Jag var inte riktigt säker på att grabbarna sett att jag blivit tagen av polisen, kunde inte ringa och hade inte råd att köpa ut mig ur röran. Kul läge.

Efter nån timme eller två till i den lilla cellen  blev jag hämtad igen, denna gång skulle jag på nån sorts hälsokoll. Väl där var det medningen att sköterskan skulle kolla mitt blodtryck med en high-tec apparat. Den hittade ingen puls i varken höger eller vänster arm, så hon hämtade en annan likadan. Även denna misslyckades med att hitta nåt tecken på liv i mig, och sköterskan undrade om jag var säker på att jag levde. Jag svarade att jag trodde det, var iaf levande senast jag kollade. Hon fick ta till gammla beprövade metoder men en manuell pump vilket tillslut bekräftade min status som fullt livsduglig. När detta var klart fick jag en stor mugg Gatorade och sen bar det av igen.

Denna gång fick jag åka upp en våning till den del av stationen som var mer som ett fängelse. Där blev jag tilldelad cell nr 1. Den lilla cellen på kanske 5kvm fick jag dela med en annan fånge, har glömt hans namn, som var övertygad om att han blivit lurad av sina ”polare” och var föremål för nån sorts komplott. Han satt inne för ”trespassing” och hade just haft sin rättegång där han blivit tilldelad ett fängelsestraff på 60 dagar, och nu väntade han bara på att få åka till det riktiga fängelset. När jag kom in i cellen såg jag bara en brits med honom på och en toalett och undrade således om det var meningen att jag skulle stå, eller om vi skulle dela på britsen. Men han låg på 2 madrasser och var generös nog att slänga en av dom på golvet så att jag också hade nånstans att sova. På golvet som sagt, med huvudet precis bredvid toaletten.
Efter bara en dryg timme i cellen öppnades alla celldörrar(via nån sorts remote, väldigt mkt kännsla av fängelse på amerikansk film) och en vakt skrek att nu var det dags för kyrkan, så vi gick ut och satte oss i nåt allrum, sen kom det en fängelsepräst som delade ut förkortade versioner av bibeln(The gospel of John, delen med mest mirakel och magi)och körde en predikan om att Jesus kan rädda en, oavsett vad man gjort. Det hela avslutades med att alla 10 fångarna (inklusive mig, man vill ju inte sticka ut för mkt) ställde sig i en ring, höll varandra i händerna och bad ett par gemensamma böner.

Sen var det dags för lock down igen och ytterligare nåra timmar spenderades i den lilla cellen. Alternerande sömn och kallprat med min medfånge om hockey, tv-spel och hur trist det var att han blivit ditsatt av sina polare. Efter det öppnades dörrarna igen och det var dags för telefon-,  dusch- och socialtid. Duschutrymmet bestod av 2 duschar och alla vi 10 skulle dela på 3 handdukar, jag kännde mig fräsch nog och struntade i att duscha. Efter att ha suttit och snackat lite i typ en halvtimme, och återigen försökt ringa collect till grabbarna, utan framgång, för att iaf berätta var jag var så var det celldags igen.

Nån timme senare öppnades dörrarna igen och det var middag. Denna gourmémåltid intogs i allrummet och bestod av nån sorts sönderkokt spagetti och kötfärsröra, smaklösa kokta morötter och vaniljgojs till efterrätt. Allt detta serverat på en finfin formgjuten tallriksbricka och inmundigat med plastsked. Till detta fick man en halv mugg kallt te. Det var inte många av oss som uppskattade grönsaksdelen av arrangemanget, men morötterna gick inte till spillo för det utan dom samlades in och åts upp av en av de äldre och hungrigare fångarna. När mattiden, inte nödvändigtvis maten eller matlusten, var över fick alla ställa sig framför respektive celldör med varsin sked i näven, detta antagligen för att ingen skulle korpa en sked och tillverka nån sorts onskefullt tillhygge av den. När man lämnat in skeden i var det åter dags för lock down, denna gång ända till frukost vid 4 enligt min mer erfarne cellkamrat. Klockan var drygt 16.

Efter vad som kändes som en evighet som fördrivits genom att sova, småprata och slöläsa min nyinförskaffade bibel öppnades plötsligt dörren och en vakt kom och tyckte att jag skulle följa med, han sa inte varför. Så jag gick med och fick komma till en reception, väl där berättade vakten att nån bailat ut mig. Så jag fick plocka på mig mina grejer, skriva på lite papper och sen var jag fri! Tittade på klockan i receptionen, den var drygt halv åtta, om det var på morgonen eller kvällen visste jag inte. Tiden går helt magiskt långsamt när man är instängd och inte har nåt att göra. Tidsorienteringen hjälptes inte heller av att komma ut på gatan, det var bara mörkt och väldigt lite folk. Först när jag fick igång (och ihop, dom hade ju självklart plockat sönder den i molekyler) mobilen och kunde konstatera att det var söndag kväll, och att det bara var drygt 4 timmar sen middagen. And the rest is history som man säger.

//En inte helt nöjd Jocke

More pics from Denver

Vi försöker få Jocke att skriva ihop en liten historia om fängelsevistelsen..han verkar dock ha svårt att få ut tummarna, så det får vänta.

Här kommer lite fler bilder från Denver som Sverre och Schack har tagit.


På väg in i parkeringshuset. Den där ribban vid ingången visade sig inte bara sitta där för att jävlas som vi trodde.


Pitten var sjukt sugen på att stå i röken för att det skulle se coolt ut..ögonblicket efter står mycket riktigt Pitten i röken. Efter 2 sekunders känsla av vinst skållar han smalbenen nå djävulskt. Det visade sig vara asvarm vattenånga.


Grymt märkligt hus.


Bajs-Björn hittade en björn-vän. Tydligen låg damtoaletten just där björnen tittar, så båda björnarna har dessutom samma fluktar-intressen.


Pitten kör älgen, Jocke ser snygg ut och HP kör fotbollsposen. Schack undrar mest varför vi klättrar mer än ett gäng dagisbarn i McDonalds-leklandet.


Cykelbuden i Denver spelar någon sjukt omständig typ av fotboll..fast med cyklar. Sätter du i fötterna så måste du tillbaka och runda ditt eget mål, sedan gäller det att spela genom att slå till bollen med däcken på smarta sätt. Såg sjukt tråkigt ut.


Vi var alla inne i matchen och gav stående ovationer för mål..på båda sidor.


I det tornet uppe till vänster fick Jocke sitta. High Security Prison.


Hela byggnaden


Ribban är lagd!

Vi lämnade HP:s farsa på flygplatsen vid nio på lördagsmorgonen, därefter drog vi in och parkerade bilen vid hotellet (som låg helt sjukt downtown). Eftersom vi inte fick checka in förrän vid tre så blev det stan fram tills dess. Ganska soft stad när man väl hittar. Mycket butiker och framför allt är kvällslivet grymt!
Efter en dag på stan så var vi tillbaka på hotellet runt tretiden och det är dags för en powernap. Pitten hade sovit 3 timmar under natten (Fejset är duktig på att hålla en vaken), så han var lite sliten.
Nu uppenbarar sig problem nummer ett. Pitten kommer på att hans plånbok fortfarande är borta och att hans pass ligger i hans andra jacka...i Breck. Helvetes jävlar.

Eftersom det är vansinnigt noga med leg här så det var bara för Pitten att hoppa in i bilen, sätta på lite MNK samt P3 Dokumentär och dra hemåt (Tips, Svenska Hackers är ett bra avsnitt. Ladda hem det.). Han lämnade Denver vid 16 och tillbaka vid 21.
Vid den tiden var grabbarna redan bra i gasen och befann sig på restaurang/lokal. Tydligen hade grabbarna redan lyckats styra upp efterfest med ett gäng High School-amerikanskor på samma hotell samt lyckats få en ordentligt snygg servitör till bordet.
Det diskuterades 2 frågor gällande servitören. Dels hur gammal hon var (frågan var hurvida vilken sida om 30-sträcket hon befann sig) och dels om hennes bröst var äkta. Så nästa gång hon kom tillbaka tog Pitten mod till sig och frågade hur läget egentligen låg till:
"I'm sorry but these guys seems to have 2 questions for you. Since I'm still pretty sober, I think it's appropiate if I ask the questions.
Number one. They think you're about 25. Is that right?"
Då sa hon att hon var 26 och Pitten fick ovationer för sin snygga framläggning (kan man säga så?)
"Number two. Are those real?", sa Pitten utan att snegla neråt. Detta krävde tydligen en åsnas envishet.
Hon tyckte att dom definitivt inte var riktiga, men förbannat snygga...vi höll med.

Sedan drog vi vidare till en nattklubb. Det är här det börjar spåra och problem 2 infinner sig. I kön in börjar Jocke snacka med en Sydkorean om att supa.
Koreanen tyckte att det skulle bli svårt att ha en supartävling eftersom han redan druckit 10 shotar Tequila (näst största lögnen under kvällen).
Jocke replikerade med att han druckit 2 flaskor vodka (största lögnen under kvällen). Då vann Jocke Koreanens respekt och det blev någon typ av shotrace inne på 5 Degrees (som stället hette).
Jocke är redan innan ganska dragen...men efter någon vodkashot och några Jack Daniels så kom Koreanen bort till Fejset och sa:
"Isn't Joachim your friend?"
"Öhh..yeah?"
"You have to go out, he just got arrested"
"What!?"

Vi spriger ut allihopa. Mycket riktigt, där sitter Jocke bak i en polisbil, rejält tilltygad och med handklovar. Han skulle till fängelset och det var helt odiskuterbart från polisens sida.


Criminal: Joachim Andersson 172-187. Tydligen ganska sköna skinnsäten dock...


Fruktlösa försök att få ut Jocke ur squadcaren.


Tydligen hade Jocke blivit utslängd för att vara för full. Då försöker han komma in igen genom att hoppa över staketet. Eftersom han var full så gick inte detta så bra. En polis tar då honom på axeln, han vänder sig om och ger det universella långfingret och säger "FUCK OFF!!".
Då blir polisen arg och Jocke tar till flykten. Efter att ha sprungit en stund är han inne på en parkering och gömmer sig bakom bilar. Han inser då att han lyckats skaka av sig polisen och hans fulla tankegång är ungefär såhär:
"Sweet! Nu kan jag dra tillbaka och dricka mer pilsner"
Han går tillbaka till klubben och där väntar en polisbil, med ytterliggare 2 poliser, på honom. Då blev han nerbrottad av alla tre och påsatt handfängsel. Inte helt genomtänkt.
Av polisen fick vi en lapp med fängelsets adress, där vi kunde hämta honom morgonen efter.

Därefter drog resten in igen och dansade en stund till, efter att ha fått oss några ordentliga skratt åt Jocke (han var inte så nöjd..). Sedan bar det av hemåt till hotellet, där tjejerna skulle ha efterfest några våningar under oss. Det visade sig att 6 av 8 brudar hade däckat, 2 var vakna och öppnade dörren först på sjuttioelfte bankningen eftersom dom trodde det var hotel security.
Vi stapplade in, glada i hågen och med en flaska jäger. Den sänktes snabbt (tjejerna drack ingenting utan det stod vi för..). Pitten hade en sådan där glapp-i-käften-fylla. Munnen kunde inte sluta gå och han sa så sjukt stygga saker exakt hela tiden.
1. Dom var jävligt kristna. Pitten: "How could you believe in Jesus? Don't you understand like normal people that it's just a way to controll the people and that the Bible is made up!?"
Populärt.
2. Ingen av dom gillade Obama. Pitten: "Obama is the best thing that have happend to America since the day of dawn. Maybe the world will stop hate you now?"
Populärt.
3. Finns hur mycket som helst att fylla på listan med. Orkar bara inte räkna upp allt.

I säng sent, upp tidigt för att försöka få ut Jocke ur finkan.

När vi väl hittat till fängelset så visar det sig att det inte finns någon vid namnet "Joachim Andersson". Nähe?
"Come back when you have the right name!"
Märkligt tycker vi. Så vi börjar ringa runt för att kontrollera hans födelsedag och eventuella andranamn. Till slut får dom fram Jocke i registret efter att ha sökt på Joachim som efternamn. Tydligen har polisen endast läst första raden på körkortet och han är bokförd som Karl Joachim.
Märkligt tycker Pitten, och påpekar att dom stavat fel till hans namn. Detta accepteras inte, och Pitten får en rejäl avhyvling eftersom dom "absolut inte gjort något fel"..Pitten var dock ihärdig här och sa att det inte var hans riktiga namn. Sverker försökte även visa hur det svenska körkortet ser ut, och att dom måste ha läst endast från första raden..
"STOP SAYING THAT I DID WRONG! I DONT LIKE IT! DO YOU WANT YOUR BUDDY OUT OF HERE OR NOT?!"
..
Var bara att gilla läget och be om ursäkt 200 gånger.

Tydligen försökte Jocke baila ut sig själv och vi andra kunde inte göra något under dom 8 timmar det skulle ta. Tillbaka till hotellet, bada lite, käka samt ta en powernap. När det gått åtta timmar så tyckte vi att det var konstigt att Jocke ännu inte var ute.
Tillbaka till fängelset. Nu var det inga som helst problem att betala ut honom (tydligen hade Jockes VISA studsat eftersom han betalat för allt under hela kvällen), så vi betalade och lämnade följande lapp till boven:


Lapp till inmaten.

Ut kom Jocke framåt kvällen och mötte upp resten på Chilly's. Därefter är resten historia. Såvida Jocke orkar skriva ihop en liten berättelse om insidan så kommer den upp inom kort.
Mer bilder från Denver kommer senare.

// Le Pitt

Helt galen helg!

Återkommer imorgon med mer fakta samt bilder från helgen. Tänkte bara meddela att vi nu vet vad som händer om man säger "FUCK OFF" till en polis i USA samt ger honom det universella tecknet (långfingret). Please kids, do not try this at home.
Någon har fått se insidan på det amerikanska rättssystemet och ska infinna sig i rätten i Denver den 1:a April klockan 0815. Mer om detta imorgon.

God natt.

/ Pitten

RSS 2.0