Operation Sverker

Idag har vissa ur gänget varit i Keystone och åkt i världens tredje bästa park. Andra har varit hemma och vissa har agerat sjuktransport.
Idag lyckades till slut Sverker få till sin operation efter väldigt mycket meck med Trygg&Hansa (riktigt risigt försäkringsbolag). Således har vi ytterliggare röntgenbilder idag (börjar bli ett dåligt mönster det här..).

Sverre mår iaf bra efter operationen. Kanske beror det på hans utomordentliga läkekött eller så är det ost-och-rostbiff-mackan plus en sprite direkt efter ingreppet. Han ligger just nu utslagen i soffan, och Fejset är just i färd med att raka av honom ögonbrynen. Wopwop!

I helgen tänkte vi dra till Aspen för att kolla in X-games. Kan bli helt vansinnigt fett! Bilder och film utlovas. Det ska även komma ordentligt med snö framåt helgen så vi hoppas på fler fejs-shots och bottenlösa puderåk.
Åhhh! Poppolino är så fin i sin nya jacka! Ellerhur Ulrika:)?


Schack börjar få in det här med rail-stance!


Åhhhh, Poppolino! Du är så fin i dina nya byxor!


HP shooting of the lip i pipen


Poppolino hoppar lite...o han är sååå fin!


HP laddar ett litet dropp.


Schack testar stålkanterna på XXL:en. Inte helt mjukt före.


HP kör en variant av Bryssel-steget..


Ser ut som ett par skidor och en hjälm är ute o kör för sig själva. Tittar ni noga så ser ni att det är HP där emellan.


Mattanter ska laga mat. Punkt. Här någon typ av tran-hopp från Soffan (lägg märke till öppna handflator).


Schack and HP sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G!


Sverres arm efter ingrepp..nio skruvar (troligvis ett praktikantjobb, kolla va snea skruvarna är!) och en metallplatta sitter inte där sedan födseln.


Karl Sverker Högbom..nu är han inte stor..


HP förbereder hudarna för morgondagens hajk.

Det verkar även vara stört omöjligt att få tag i någon butik som säljer Dynastar-bindningar. Sjukligt segt att vänta 2 veckor på en del som alla borde ha på lager!

Imorgon är det som sagt hajkningsdags. Tajm att testa alla hudar, Dukes, Baroner och fetelagg. Kommer bli intressant att släpa på 25 kg utrustning 3500 meter upp. Bilder utlovas.
Kommentarer
Postat av: Anna

Men ROLIGA :)

Skulle inte ha några länkar hos mej men nu har jag länkat er, hihi ^^ Känn heder, ära och en smula tacksamhet kanske... snälla.

2009-01-21 @ 17:46:04
URL: http://metrobloggen.se/bjornkram
Postat av: Soffan

Om sluskarna kunde viga några fler av sina dyrbara skidtimmar åt spis/ugnsaktiviteter skulle mattanten kanske ha tid att praktisera hopp med stängda handflator!? Dessutom kan ni behöva några timmars övning i köket! Won't last forever you know!2009-01-22 @ 01:19:54
Postat av: Björne

känner knappt igen sverre utan en dubbel pris under läppen, kan må hända pitten snott den medan sverre sov?? dåligt i så fall, raka ögonbryn är en sak, men att sno snus är lågt...

2009-01-22 @ 05:28:59
Postat av: Ulrika

Yes, Pittenplutt, självklart är Poppolino sååå fin i sin nya jacka och byxor=) härligt att du äntligen fattar;) Ha de nu så underbart, var rädda om er och varandra.

2009-01-22 @ 08:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0