Salvia?

Vem skulle kunna tacka nej till Salvia när man ser hur ball den här snubben har?

Klippet har gjort så att Fejset och Pitten, krampaktigt, legat på golvet och vridit sig av skratt. Check it out!


Äntligen Ö-råd igen!

Som vi sagt innan verkar sambandet blogg och fet plånbok vara något som inte funkar tillsammans. I fortsättningen kommer vi sluta beklaga oss över detta, eftersom pengarna ändå är ändamålet med Norgevistelsen.

Ikväll, efter att HP slängt ihop en sockerkaka och Fejset gråtit till det sorgliga i Top Gun, så gick ett Ö-råd av stapeln. Här är ställningen.

SVARTA
Schack, för att han är en sådan gödselspridare
Schack, för att ha utnyttjat husets regler till max.
HP, för att han fyller kylen med gammal mjölk.
HP, för att han lite för ofta gör att Fejset får jobba gratis på jobbet.

VITA
Fejset, för att han problemsolver i vissa fall.
Schack, för att han köpte musik till Fejset på internetet.
HP, för att han vet att Pitten gillar juice.
Fejset, för att han hängde med på en surfsession dagen efter.

Alltså fick Fejs fick den vita, Schack den svarta.


Fredagsmys

Idag är det fredag och arbetsveckan är slut! Detta innebär att man kan dricka vuxensaft på kvällarna och sova hur länge man vill på morgnarna. Vanligtvis… Vi ska däremot jobba även i helgen. Så fredagskvällen är inte riktigt vad den borde vara.
 
Istället så sitter samtliga i gänget, utom Pitten som jobbar även ikväll, återigen och försöker klara ut internet. Men internet har i likhet med det klassiska Nintendo 8-bit ingen save-funktion, så när man kommer till en sida som man varit på förut finns det plötsligt massor med nya saker som måste klickas på. Detta gör det väldigt tidsödande och i princip omöjligt att klara ut.
När vi hängt klart på tuben iallafall och betat av alla klipp med ”apor som kissar sig själv i munnen” och ”tjocka barn som ramlar”, var det dags att titta till våra vänner (PB, A-team) i Sydostasien. Då vi såg att det ibland dokumenteras på engelska på den ena bloggen, insåg vi att de faktiskt inte pratar svenska där borta. Vi blev då lite oroliga för hur de egentligen klarar sig...

This is for you guys:

Arbetskadadearbetsnarkomaner!

Trötta zombis med verkande ryggar och leder, med på tok förlite sömn, de är flottiga och luktar illa liknandes en uteliggare, vandrar numera omkring på Askolagren i Stavanger. När övrig personal börjar fråga om man alltid är på jobbet, börjar man fundera tillbaka på tiden som varit och man kan lugnt konstatera att Ja! det är vi faktiskt.

Det vi pysslar med påstås vara olagligt, men regler är till för att brytas och ett par timmar till averkas på jobbet. Man närmarsig övertids mat nr2 dvs 3:dje gången man äter på jobbet, då börjar man fundera på om det är dags att åka hem och vända för att se om huset som man ändå betalar 13000NOK i månaden står kvar eller om man kanske har fått någon post... För sova hinner man knappt. Där i mellan försöker vi även att hitta ett nice boende i Colorade men detta går sådär då det är ett Rikemansområde vi ska till där folk tar bla 2000 Dollar/ Natt. Men Några boenden är på gång så vi får se. Time will tell som man brukar säga i staterna.

Ett fenomen har upptäkts under dessa dagar av hårt arbete. Den sista låten man hör på radion i bilen före man är framme på jobbet, är låten som du kommer nynna på hela dagen när du känner dig ensam i de långa gångarna. Låten de kör mest på radion här är Katy Parris - I kissed a girl. (Ursäkta stavningen om den är fel) Denna sång nynnas det friskt på i gångarna och den vägrar att ge sig. Det tar 10min att ta sig till och från jobbet under dessa 20minuter som man lyssnar på radion var dag hinner man höra denna låt minst 2 gånger. Mycket irriterande! Så den är numera ingen favorit i hemmet.

Jag(Hp) och Fejset har numera börjat bli skrämmande lik Yeti. Vi jobbar större delen av dagarna i -27 grader, Håret börjar bli yvigt och står åt alla håll. Hår har även börjat växa runtom på kroppen så snart kan man titulera sig som en äkta Yeti! Det vore något att ha på sitt CV det. Anledningen till detta är att det bara är Hp och Fejset som har fått upplärning både på torr och på frys. De andra på torr som har denna kunskapen vägrar att gå dit in då de tycker att det är för kallt. Så vi hamnar där så fort det är mycket att göra i Frysen dvs jämt eller när någon är sjuk som också händer hela tiden. men men man ska inte alls klaga!, jag menar vi får ju hela 8kr i timmen för att vistas där inne. wee!



Men för hoppningsvis hör ni från oss igen inom kort, En sammanslagning av de båda lagrena påbörjas nu i helgen så nu kommer det bli ännu mer jobb framöver. men vi ska ta våra sista krafer efter jobbet och försöka uppdatera bloggen.

Over n´ Out!

dagens look-a-like

Eftersom vi inte gjort någonting annat än att jobbat, legat i soffan, ätit eller sovit de senaste två veckorna är detta det enda vettiga jag kan komma på att posta, då jag (och de) andra inte tycker det är speciellt intressant med bloggar där folk skriver vad de ätit till frukost eller vilken låt de lyssnat på efter de varit och tagit morgonbajsen etc etc.

Men för att iaf contributa med något av värde :
Per, aka Pära, aka Ikaros Tass är slående lik crazy kung fu feminist i Kvarteret Skatan ( länk )



Jo förresten, vi har surfat på borestrand, men var för lata för att ta några bilder på det, men eftersom surfing är the shit kommer det antagligen komma något inlägg om det i framtiden. Verkar inte som det blir så mycket övertid just denna veckan, då det börjat kanske 700 st nya konsulter på jobbet.

Auf wiedersehen / Schack


Blandat från bildarkivet

Mycket jobb, lite blogg. Så lever livet just nu. Det blev inte heller något Ö-råd i söndags eftersom deltagare uteblev.

I övrigt går det trögt med USA. Söker boende väldigt aktivt just nu, mailar säkert 10-20 olika husägare om dagen. Vi har gått från att vara University Students till very responsible adults (..och märkligt nog börjar fler svar trilla in). Vi har inte riktigt bestämt oss för vart vi vill bo heller, så det gör inte saken lättare..menmen..

Gjorde en liten genomgång av mitt bildarkiv häromdagen, här kommer ett axplock:


Hemavan 2008. Sverker har precis dragit en hög snuff stor som en snusdosa. Mår därefter. Ska även tilläggas att det kalsongfestas.


Fejset kör standarduttrycket under tentaplugg..


Rolig i två avseenden. Schack under inte-raka-skägget-vadet, samt Calle B - Luleåstekaren.


Jag ger er Per Bruno - i sitt essä! Lägg även märke till de rutinerade snus-spåren på tänder och händer.


Pitten, en vecka innan terminens slut 2008. Svärmorsdrömmen.


Schack. Försöker vara som Pitten men lyckas inte riktigt. Verkar dock förvånad över det han ser i spegeln..



Sammanställning av regler!

Här är en lista på vad som gäller i Hemmet, i bilen..ja -  i princip överallt.

Shotgun -  Den som säger "shotgun" först får sitta i framsätet i bilen. Regelverket enligt www.shotgunrules.com gäller till viss mån, förutom biten om ägaren. Det är även föraren som äger all makt i frågan. Om den som sitter i framsätet missbrukar sin sits genom att somna, spela dålig musik eller släppa för mycket väder så kan denne bli hänvisad till baksätet.

Gul bil - Regeln gäller endast när personerna själva befinner sig i trafik, samt att den gula bilen också är i trafik. En parkerad gul bil gäller alltså inte. Personen som säger "gul bil" först när en gul bil siktas får ett frislag på någon i bilen. Såvida två personer säger "gul bil" exakt samtidigt så får den, som slår först, slaget.

Safety/Doorknob - Släpper någon väder måste "safety" sägas högt och tydligt. Såvida någon hinner säga "doorknob" innan personen som fisit säger safety så får personen som sagt "doorknob" fria slag på den som fisit. Dem fria slagen gäller fram tills fismarodören tagit i ett dörrhandtag. Det är inte tillåtet att säga "safety" förrän fisen är färdigfist. Toaletten är undantagen från regelverket, likaså Fejset och Pittens rum mellan klockan 22 och 05.

Seatback - Såvida någon tycker sig ha en sweet plats i soffan/i enstol, men behöver gå någonstans, måste "seatback" callas. Detta för att garanterat få tillbaka platsen. Seatback gäller 5 minuter, därefter är det fritt fram för valfri att överta platsen.

Klippningsbataljen - Ingen får klippa håret förrän återresa från USA 2009.

Strumpan-på-dörren-regeln - Såvida det hänger en strumpa på dörrhandtaget efter en utekväll behöver den sist hemkomna krypa in och lägga sig under trappan.

Vuxen och moget beteende? - Inte direkt.
Kul med meningslösa konflikter och straffslag?- Jajamen!

Såhär såg Fejset ut efter att ha dragit av en riktig brakare (med bra björne) - utan att säga "Safety"!


Fetaste fläskläppen, sexigaste blicken.



Kul på jobbet!

Det finns vissa stunder där man kan behöva piggas upp mer än andra. Efter 12 timmar på lagret är man tämligen lättroad, en rap eller en fis kan bli vansinnigt rolig. Något som är ännu roligare är när kollin heter konstiga saker, eller när det händer oväntade saker. Här är ett axplock.


Det härrrrrr ärrrrr fakta. Jag stårrr härrr och hållerrr i Norrrrrrrsk fisk suppe. (Förstår du inte - se Klungan)


En hel pall med kompakt Pussi. Jag tar två!


Får det vara en raspig balle?


Fejset underskattade centrifugalkraften vid användandet av plastmaskinen..


Från vänster: Tre 12-pack salsasås, ett flak chokladmjölk samt en låda gummibjörnar. Till saken hör även att samtliga kollin verkade tycka det var the shizzle att hänga i chokladmjölken => mycket klet..


Här har någon trott att det är möjligt att hissa ner pallen under full karriär. Tyngdkraften ville annat.




En stor låda kan aldrig bli tråkig. Speciellt inte i kombination med en truck!



Ö-råd nr. 7

Eftersom Schack var på utflykt hela förra helgen uteblev Ö-rådet. Vi beklagar detta.

Här är veckans ställning och motiveringar.

SVARTA
- Schack, för att han tog på sig ansvaret att vara kattvakt åt Mackes katt - men åkte hem den gällande helgen och lämpar över ansvaret på Pitten.
- HP, för att han tror han är stålmannen och kan jobba 80 timmar på en vecka.
- Schack, för att han lyckades hustla fram ett ickefungerande PS2.
- Pitten, för att han ruckade på inte-klippa-sig-förrän-efter-USA-reglen.


VITA
- Schack, för att han lyckades hustla fram ett PS2
- Fejset, för att han är bodyguard.
- Fejset, för att han är en bra wingman och tar granade efter granade.
- Schack, för att Pitten måste jobba över när han jobbar över.

Vid lika utgår i vanlig ordning pris efter kluns. Schack bemästrade Fejset big time, således är Schack vinnare av både den svarta och vita kamelen denna veckan.



Snålt tilltaget och långt mellan målen?

Det var ett tag sedan vi gjorde ett inlägg senast. Anledningen till detta stavas j-o-b-b. Måndag till onsdag har vi arbetat ca 45 timmar per person. Vi har alltså inte hunnit med mer än att sova och jobba i princip.

Jag skulle dock vilja dela med mig av lite sanningar som jag kommit fram till under övertidstimmarna på ASKO.

- En halvpall är större än den ser ut.
- Du blir alltid skitnödig inom två timmar från mat. Eftersom man oftast vill avsluta den pall man påbörjat, slutar det många gånger på samma sätt. Du blir akut nödig samt väldigt småpruttig vid sämsta tillfälle - när du befinner dig längst bort från toaletten.
- Det är möjligt att ha kul med sig själv på jobbet (nej PB, jag menar inte på det sättet). Jag har några personliga favoriter som nästan jämt får mig att utbrista i ett gapskratt.
  • Fejsets utalning av "down" i cribs-avsnittet (1.41 samt 4.16). Låter lite som Arnolds "GET DAAUUWN!!". Vansinnigt roligt.
  • Att Schack tycker att det är fel på lodet
- Ju dummare du blir i huvudet och ju mindre du tänker - desto bättre plockar du pallar.
- Du blir dum av att jobba på lager.
- Saker som går sönder går alltid sönder vid sämsta tänkbara tillfälle och på sämsta tänkbara plats.

// Pitten out

RSS 2.0