Va fan karma, när kommer det bra!?

Vi vet inte riktigt varför svenskar i utlandet just nu har en overklig otur. Först Jockes dåliga knä, sedan bryter Sverre handleden, Pitten tummen. Även svenskar på andra håll i världen, Fejsets kusins kompis fick en pinne genom foten.  Nu idag har följande hänt:


Grabbarna från Kanada:s Nissan Sentra.

Luppen, Bylund, Schack, Fejset, HP, Sofie och Pitten var i Vail och åkte idag. Har snöat ungefär en halvmeter dom senaste två dagarna, så det var ju ganska sweet åkning.
Simon var hemma, lite sliten, och skulle hämta upp grabbarna i Vail för att sedan dra direkt till Salt Lake City på eftermiddagen. På eftermiddagen ringer dock Sverre och säger att vi kan ta med oss Luppen och Bylund tillbaka till Breck.
- "Jaha, varför det?"
- "Ja..Simon har krockat..."
- "Öhh..jaha!?"

För att dämpa stämningen så gick det bara fint med Simon. Inga men alls. Det som hände var att han i en lång högerkurva tappade fästet, och gled sakta ut till vänster. Där kommer den här dundrandes:


En arg stridsvagn till sopbil

Sakta gick det, runt 40 km/h..men när sopbilsföraren upptäcker en smått viftande Simon Israelsson i en liten Nissan Sentra skrattar han för sig själv, gör han en kick down och kör sedan över bilen.
Det sura i kråksången, som dom nu i efterhand har kollat upp, är att deras försäkring endast gäller för bilkörning inom Kanada. Förstår ni hur jäkla farligt det är att köra oförsäkrat i USA?..och dom har kört runt 300 mil...

Bilen kommer alltså som Jocke, mycket vist, sa "inte rulla en meter till i år". Det kostade 400 dollar att frakta den till skroten i Denver. Sopbilen har en kass hydraultank och några trasiga batterier. Grabbarna är fast i Breck, men ska hämta en tjejkompis i Montana imorgon..det ser inte så ljust ut med andra ord.

Nu ska det badas hot tub, drickas mycket öl och försöka glömma bort den här dagen helt och hållet.


En tvåa på karossen och en trea i lack. Nä, skämt o sido. Den här bilen är kass.


En less Simon i bakgrunden. Vi förstår honom..


Kass hydraultank och lite batteripaj.


Ford F650, en jääävligt fet bärgare körd av en skum mexare.

Nu håller vi tummarna för att karman vänder...edit kommer som sagt inom kort.Kommentarer
Postat av: Björne

ajaj, =( hoppas turen vänder...

2009-01-28 @ 05:23:12
Postat av: Anna

Men shit pommes,ni maste ju vara lite mer radda om er boyz! Kram

2009-01-28 @ 13:31:20
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: Kalle

Tråkigt, tråkigt.Men bara så att vi får lite perspektiv på saken; är kollektivtrafiken, buss/tåg kass, eller går det att klara sig utan bil för att ta sig igenom en säsong skidåking?

2009-01-28 @ 19:01:42
Postat av: Lena

Trist att bilen kraschat, men det där löser ni..;-) Ville bara skicka massa pussar och kramar till Henke på födelsedagen från Lena, Martin och Hanna.

2009-01-31 @ 17:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0