Ribban är lagd!

Vi lämnade HP:s farsa på flygplatsen vid nio på lördagsmorgonen, därefter drog vi in och parkerade bilen vid hotellet (som låg helt sjukt downtown). Eftersom vi inte fick checka in förrän vid tre så blev det stan fram tills dess. Ganska soft stad när man väl hittar. Mycket butiker och framför allt är kvällslivet grymt!
Efter en dag på stan så var vi tillbaka på hotellet runt tretiden och det är dags för en powernap. Pitten hade sovit 3 timmar under natten (Fejset är duktig på att hålla en vaken), så han var lite sliten.
Nu uppenbarar sig problem nummer ett. Pitten kommer på att hans plånbok fortfarande är borta och att hans pass ligger i hans andra jacka...i Breck. Helvetes jävlar.

Eftersom det är vansinnigt noga med leg här så det var bara för Pitten att hoppa in i bilen, sätta på lite MNK samt P3 Dokumentär och dra hemåt (Tips, Svenska Hackers är ett bra avsnitt. Ladda hem det.). Han lämnade Denver vid 16 och tillbaka vid 21.
Vid den tiden var grabbarna redan bra i gasen och befann sig på restaurang/lokal. Tydligen hade grabbarna redan lyckats styra upp efterfest med ett gäng High School-amerikanskor på samma hotell samt lyckats få en ordentligt snygg servitör till bordet.
Det diskuterades 2 frågor gällande servitören. Dels hur gammal hon var (frågan var hurvida vilken sida om 30-sträcket hon befann sig) och dels om hennes bröst var äkta. Så nästa gång hon kom tillbaka tog Pitten mod till sig och frågade hur läget egentligen låg till:
"I'm sorry but these guys seems to have 2 questions for you. Since I'm still pretty sober, I think it's appropiate if I ask the questions.
Number one. They think you're about 25. Is that right?"
Då sa hon att hon var 26 och Pitten fick ovationer för sin snygga framläggning (kan man säga så?)
"Number two. Are those real?", sa Pitten utan att snegla neråt. Detta krävde tydligen en åsnas envishet.
Hon tyckte att dom definitivt inte var riktiga, men förbannat snygga...vi höll med.

Sedan drog vi vidare till en nattklubb. Det är här det börjar spåra och problem 2 infinner sig. I kön in börjar Jocke snacka med en Sydkorean om att supa.
Koreanen tyckte att det skulle bli svårt att ha en supartävling eftersom han redan druckit 10 shotar Tequila (näst största lögnen under kvällen).
Jocke replikerade med att han druckit 2 flaskor vodka (största lögnen under kvällen). Då vann Jocke Koreanens respekt och det blev någon typ av shotrace inne på 5 Degrees (som stället hette).
Jocke är redan innan ganska dragen...men efter någon vodkashot och några Jack Daniels så kom Koreanen bort till Fejset och sa:
"Isn't Joachim your friend?"
"Öhh..yeah?"
"You have to go out, he just got arrested"
"What!?"

Vi spriger ut allihopa. Mycket riktigt, där sitter Jocke bak i en polisbil, rejält tilltygad och med handklovar. Han skulle till fängelset och det var helt odiskuterbart från polisens sida.


Criminal: Joachim Andersson 172-187. Tydligen ganska sköna skinnsäten dock...


Fruktlösa försök att få ut Jocke ur squadcaren.


Tydligen hade Jocke blivit utslängd för att vara för full. Då försöker han komma in igen genom att hoppa över staketet. Eftersom han var full så gick inte detta så bra. En polis tar då honom på axeln, han vänder sig om och ger det universella långfingret och säger "FUCK OFF!!".
Då blir polisen arg och Jocke tar till flykten. Efter att ha sprungit en stund är han inne på en parkering och gömmer sig bakom bilar. Han inser då att han lyckats skaka av sig polisen och hans fulla tankegång är ungefär såhär:
"Sweet! Nu kan jag dra tillbaka och dricka mer pilsner"
Han går tillbaka till klubben och där väntar en polisbil, med ytterliggare 2 poliser, på honom. Då blev han nerbrottad av alla tre och påsatt handfängsel. Inte helt genomtänkt.
Av polisen fick vi en lapp med fängelsets adress, där vi kunde hämta honom morgonen efter.

Därefter drog resten in igen och dansade en stund till, efter att ha fått oss några ordentliga skratt åt Jocke (han var inte så nöjd..). Sedan bar det av hemåt till hotellet, där tjejerna skulle ha efterfest några våningar under oss. Det visade sig att 6 av 8 brudar hade däckat, 2 var vakna och öppnade dörren först på sjuttioelfte bankningen eftersom dom trodde det var hotel security.
Vi stapplade in, glada i hågen och med en flaska jäger. Den sänktes snabbt (tjejerna drack ingenting utan det stod vi för..). Pitten hade en sådan där glapp-i-käften-fylla. Munnen kunde inte sluta gå och han sa så sjukt stygga saker exakt hela tiden.
1. Dom var jävligt kristna. Pitten: "How could you believe in Jesus? Don't you understand like normal people that it's just a way to controll the people and that the Bible is made up!?"
Populärt.
2. Ingen av dom gillade Obama. Pitten: "Obama is the best thing that have happend to America since the day of dawn. Maybe the world will stop hate you now?"
Populärt.
3. Finns hur mycket som helst att fylla på listan med. Orkar bara inte räkna upp allt.

I säng sent, upp tidigt för att försöka få ut Jocke ur finkan.

När vi väl hittat till fängelset så visar det sig att det inte finns någon vid namnet "Joachim Andersson". Nähe?
"Come back when you have the right name!"
Märkligt tycker vi. Så vi börjar ringa runt för att kontrollera hans födelsedag och eventuella andranamn. Till slut får dom fram Jocke i registret efter att ha sökt på Joachim som efternamn. Tydligen har polisen endast läst första raden på körkortet och han är bokförd som Karl Joachim.
Märkligt tycker Pitten, och påpekar att dom stavat fel till hans namn. Detta accepteras inte, och Pitten får en rejäl avhyvling eftersom dom "absolut inte gjort något fel"..Pitten var dock ihärdig här och sa att det inte var hans riktiga namn. Sverker försökte även visa hur det svenska körkortet ser ut, och att dom måste ha läst endast från första raden..
"STOP SAYING THAT I DID WRONG! I DONT LIKE IT! DO YOU WANT YOUR BUDDY OUT OF HERE OR NOT?!"
..
Var bara att gilla läget och be om ursäkt 200 gånger.

Tydligen försökte Jocke baila ut sig själv och vi andra kunde inte göra något under dom 8 timmar det skulle ta. Tillbaka till hotellet, bada lite, käka samt ta en powernap. När det gått åtta timmar så tyckte vi att det var konstigt att Jocke ännu inte var ute.
Tillbaka till fängelset. Nu var det inga som helst problem att betala ut honom (tydligen hade Jockes VISA studsat eftersom han betalat för allt under hela kvällen), så vi betalade och lämnade följande lapp till boven:


Lapp till inmaten.

Ut kom Jocke framåt kvällen och mötte upp resten på Chilly's. Därefter är resten historia. Såvida Jocke orkar skriva ihop en liten berättelse om insidan så kommer den upp inom kort.
Mer bilder från Denver kommer senare.

// Le Pitt

Kommentarer
Postat av: Micke

hahaha, bra inlägg! vill verkligen höra en inside story från jocke-med-kniven.

2009-03-04 @ 08:08:02
Postat av: Klabben

Ja, ni är fan inte kloka, men sjukt roligt att läsa!!

2009-03-04 @ 08:56:51
Postat av: Bruno

Svårslaget fylleäventyr. Jag tror att jag har hittat ett klipp från övervakningsvideon på webben http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4530680.ab

2009-03-04 @ 09:07:23
URL: http://pebes.blogg.se/
Postat av: Sillen

Ni skulle kunna skrive en bok i klass med 'the dirt' efter den här resan... fråga niel strauss om han är sugen!

2009-03-04 @ 10:47:02
Postat av: Simon

Jag tycker det är dags för lite oväntade händelser med bra utgång snart.. den dåliga trenden borde ha bottnat.

2009-03-04 @ 11:03:03
Postat av: berge

helt sjuukt! övriga kommentarer överflödiga...

2009-03-04 @ 11:24:12
Postat av: kamilla

Väldigt underhållande läsning :)Så värt att läsa istället för att plugga hållf :)

2009-03-04 @ 16:57:15
URL: http://kamillap.blogg.se/
Postat av: kamilla

Väldigt underhållande läsning :)Så värt att läsa istället för att plugga hållf :)

2009-03-04 @ 17:00:42
URL: http://kamillap.blogg.se/
Postat av: Björne

Wow... ni sparar inte på krutet iaf! Hackers är grym. Lyssnar på en ny dokumentär varje dag, lyssna inte på IB-affären. Jan Guillou är så jäkla full med skit...=)

2009-03-04 @ 17:26:11
Postat av: Isabella

HahA! Vilket äventyr, jätte kul att få läsa! Pitten verkar ju vara en hejare på raggnings-repliker ser jag! :DKramar! och Pontus,ge Hampus en stor fet puss från mig!

2009-03-04 @ 18:54:48
Postat av: rikard

ofattbart bra läsning! made my day :)

2009-03-05 @ 01:27:38
Postat av: Simon

Ser fram emot fortsättningen. Hoppas sagan får ett lyckligt slut2009-03-05 @ 23:49:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0