Slusk, sluskigare, Sverre

Hur ser vi nu ut efter snart 6 månaders vistelse i Norge? Svaret finner du genom att skrolla neråt..Den som kan avgöra vem som är vem vinner en tesked.


Ett random lamadjur?


HP?


Chewie?


Schack?


Sully?Fejset?


En snygg apa?


Pitten?


Allram Est?

Sverre?

Alla var tvugna att göra till sig utan Schack. Han ser så rolig ut ändå..

Blandad kompost


Försök till hdr-foto av den pampiga Nidarosdomen. Inte jättebra, men övning ger träning.

Hej igen alla vänner! Kan meddela att i Trondheim simmar de lugna fiskarna. Jobbet rullar på i sakta mak, övertiden lyser med sin frånvaro. Det har resulterat i lägre arbetstempo hos samtliga vikarier, längre kafferaster, mer tid att ljuga på och flera och större fruktkrig och andra pranks. Fråga mig inte hur jag alltid kan bli indragen i konstiga tävlingar och vadslagningar, men nu på fredag är det fulast ansiktsbehåringstävling.. Vi har nu odlat i drygt en månad och den som kommer på jobbet med det fulaste/roligaste/konstigaste skägget vinner en öl från varje deltagare, den som förlorar och får minst röster får rakförbud i en vecka. Måtte det inte bli jag..

Det har hänt väldigt mycket sen sist. En av höjdpunkterna va 80-talsfesten på studentsamfundet i Trondheim. Den kan sammanfattas med sjukt mycket färg, vilda frisyrer och ett alkoholintag som motsvarar en stirdselefants. Själv gick jag ut hårt med en lila t-shirt, korta gula shorts, svettband och träningsskor. Inte en helt fager syn, men uppskattad.

Jag har lovat slänga upp några fler bilder. Här kommer några bilder på när jag och ”Slim” lekte i snön och byggde en alkoholiserad snögubbe.


Vill hälsa ett stort GRATTIS till den sjätte Letitsnow-profilen, Jocke (med kniven) som fyllde massa år här om dagen. Då han gjort tjänst hos kungen den senaste tiden så har vi inte haft mycket kontakt, men givetvis kommer en närmare presentation närmare avresa.


Chritoffer Schack hemavan 2008, foto: Sverker

Sen får ni hålla utkik efter Schack i tidningarna framöver. Rättigheterna till bilden ovan är nämligen sålda och den kommer tjänstgöra som reklambild i flertalet stora frilufts/skidmagasin i Sverige i vinter. Finns även representerad på webben. Surfa in på http://www.vasterbotten.net/skidornasrike/ och delta i tävlingen.

Jag har nu ackumulerat så många svarta kameler att det räcker till en ful kamel som jag ger slokarna i Stavanger som inte uppdaterar bloggen med fräscha och krispiga nyheter.


In your fejs

Oao /Röven

Då...

Såhär roliga såg vi ut i mitten av sommaren, då vi bodde uppe på studentboendet på Ullandshaug. Speciellt hårlängden har ändrats sedan dess.
Om någon dag kommer uppdaterade bilder på respektive slusk.


Som vanligt är Fejset i centrum..Bilder säger mer än 1000 ord..

Det pratades tidigare idag om hur sjukt stygga bilder som går att hitta på internet. Vi menar, alla har väl "råkat" klicka på bilden av tubgirl. Därför tänkte vi bjuda på en bild som vi ångrar att vi någonsin klickade på..

Vi tänkte först lägga upp den här bilden:


Found at www.chineseslutsfromnorway.com

...men sen tänkte vi att det kanske skulle vara lite taskigt..

Så, vi tog den här istället..:


Den här bilden hittades på Facebook....

I vanlig ordning på internet så är det kommentarerna som är det roliga...


Stavanger Out!
In Sviiden dey kål itt a lyckselekaka!

"DET BRINNER!! DET BRINNER!!", skriker Pitten samtidigt som han raskt öppnar ugnsluckan för att släcka elden. Tydligen har bakplåtspappret, som lite snyggt "gömdes" bakom kakformen i ugnen, tagit fyr.

Vi backar bandet 2 minuter.

"Luktar det inte lite bränt?", undrar HP lite bekymrat.
"Bränt? Neeejdå....eller....vänta...jo. Skulle det kunna vara bakplåtspappret i ugnen?", svarar Pitten.
"Ha! Bakplåtspappret. Dummaste jag har hört. Det är ju till för att vara i ugnen!!" Utbrister Fejset.
"....eller vänta nu..." fortsätter Fejset.
Pitten böjer sig ner och tittar in i ugnen. Tillbaka till nutid.

*trumvirvel*

Pitten öppnar ugnen, tar ut kakan med ena handen och det brinnande ugnsplåtspappret med den andra. Allt i kaosliknande, snabba rörelser. En halv millisekund senare står Pitten upp. Fortfarande med kakan i ena handen (som nu f.ö. är förbannat varm!) och ett ugnsplåtspapper i andra handen - vilket har tagit fyr på riktigt!

Pitten konstaterar ytterliggare två gånger: "DET BRINNER!! DET BRINNER!!", samtidigt som han - som ett litet barn som vill visa upp något fint - viftar runt det brinnande bakplåtspappret med skräckblandad förtjusning. Nu har även brandvarnaren uppfattat situationen.
Snabb rörelse. Högfrekvent ljud från brandvarnaren. Bort till vasken, slänger ner bakplåtspappret i vasken och sätter på kranen. Får motsatt effekt - lågan blir bara större!
Det är Fejset kommer - som en löpande David Hasselhoff i slowmotion - och puttar bort Pitten samtidigt som han krampaktigt och spasmliknande börjar veva med kranen fram och tillbaka över lågorna. Blöter ner hela köket, men elden är släckt. Faran över.
Nu, efter några sekunders kalabalik och en brandvarnare som löpt amok, vaknar Schack ur sin powernap och undrar vad fan som försigår egentligen.
*Host* "Inget", säger Pitten och sätter in kakan i ugnen igen. "HP, lägg till 2 minuter på tiden" säger Fejset. Problemet ur världen, Schack somnar om.

 Ja, rätt o slätt. Det är såklart en Lyckselekaka vi har bakat! Inte mycket att säga om själva kakan egentligen, mer än att den var ljuv som en midsommarnattsdröm och söt som en kattsminkad PB.Dumma, dumma bakplåtspapper...Brandvarnare nr2 håller ett vakande öga..


Befolkningen i Lycksele skulle vara stolta över denna kreation!


Avnjutes tillsammans med ett gäng sluskar och en ball rulle.

Recept:

Kakan:
1 ägg
4dl socker
100g smält eller margarin
3dl mjölk
8dl vetemjöl
4tsk bakpulver
4tsk vanilinsocker

Fyllning:
200g smält smör
2dl socker
3dl havregryn
3tsk kanel

Blanda ihop smeten och häll i en smord långpanna.
Rör ihop fyllningen och smeta ut den över smeten med en slickepott.
Grädda i ugnen i 225 grader i 10-15 minuter (vi körde 40 minuter...men det var nog mest för att vi dubblade fyllningen).
Kakan passar extra bra till drinkarna på festen.

På Västfronten Intet Nytt

Vardagen är nu nerdiktad och redo! Så lägg på poet rösten och hitta takten!
Sen bär det av på en resa som utforskar en otrolig vardag.

På Västfronten Intet Nytt!

Morgonens dimma ligger tungt
Alla vaknar sakta och lugnt
Måste köra om någon minut
Lyckas då kliva upp tillslut

Panikfrukost i köket det lagas
Samtidigt som det klagas
Med tillhörande trötta blickar
Frukosten i sig man slickar

Bilens motor brummar
Schach i framsätet slummrar
Framme vid jobbet vi kliver ut
Kan inte denna dag vara slut?!

In på jobbet vi går
Där chefen plötsligt står
Ni måste jobba snabbt
Förstår norskan knappt

Pallar pusslas ihop
Finns här ett ölstop?
Dagen är äntligen slut
Hem vi åker akut!

Soffan intas fort
Luktandes som en sluskig lort
Internet utforskas en stund
Sen var det dags för john-blund!


Fortsättning finnes genom att skrolla upp och börja om!

// Hp

RSS 2.0