Long time no see!

Nu är det faktiskt så att vårt internet har varit nere sedan strömavbrottet i tisdags. Således har vi varit oförmögna att slanga upp bilder, filmer osv. Vi har skällt ut hyresvärden rejält och hänvisat till våra trogna bloggläsare. Nu för en timme sedan blev det fixat.

Grabbarna från Kanada tog sig hem igår, med sin nyinköpta Subaru Legacy. Ett riktigt kap visade det sig, endast 800 dollar. Vi har dock stött på lite motgång. När vi var nere med vår och deras bil på DMV (registrations office) så visade det sig att vi inte får registrera in bilen på oss. Detta eftersom vi är "turister" i landet och därför inte får äga bil. Äckel-tanten på kontoret tyckte att vi skulle lämna tillbaka bilen till säljaren...hon verkade inte ha förstått att vi köpt en bil för att vi behöver den. En lösning håller på att jobbas fram.

I förrgår och igår var hela gänget i Loveland Pass för att bygga stora hopp. Stora hopp blev det samt lite film på köpet. Här har ni lite söndagsunderhållning:


Loveland Pass, miniedit.

Vi kan även meddela att Sverker nu lagt sina första svängar sedan skadan. Han var med till Loveland Pass igår, således utlovas fina bilder soon..

Kommentarer
Postat av: berge

fint att vakna upp i ett blåsigt och grått skåne! morronrutinen görs sätter på kaffe slår på datorn, kollar schemat(och upptäcker att man redan missat halva dan), tar morronprilla(borde stått först), slösurfar lite allmänt, uppdaterar letitsnow.blog.se(borde stått efter morronprilla)

Subaru Legacy=we like

hörde om bedriften att överutnyttja toalettkapaciteten, lyckades själv med detta allt för ofta på kreta. Nu till det tråkiga i kråksången

det verkar som albin inte tycker att vi ska få se mer än 1:19 minuters film från senaste editen

berge lund over and out

2009-02-02 @ 11:18:03
Postat av: ikaros

filmen stannar i mitten och det gör mig vansinnig.

2009-02-02 @ 16:03:20
Postat av: Anonym

Upp med en nyyyyyy edit, den kukar ju ur som tidigare personer nämnt. Såg gottgott ut det där!

2009-02-02 @ 21:57:37
Postat av: evelyn andersen

For en herlig gjeng dere er! Stå på...

Fan va gött :)

2009-02-06 @ 18:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0