Helgernas helg i städernas stad!

Oslo är en riktigt sweet stad, med mycket sköna människor. Här kommer helgen uppdelad från dag till dag, läs allt.

FREDAG:
Avresa Stavanger runt 1530, angör Oslo 0100. Sträckan på 54 mil kan knappast avverkas mer långsamt, det var synd att inte Hitler gjorde något gott och skapade lite autobahns i Norge när han ändå var här.
Väl framme ska vi försöka hitta fram till Fejsets kusins kollektivboende, där HP och Fejset skulle inkvarteras. Men med en vägbeskrivning som kan liknas vid Schacks lokalsinne när han åkt 10 mil med förbundna ögon, och ska försöka hitta tillbaka - så kan man lugnt säga att it wasn't easy. Schack och Pitten hittar dock fram till Cibbes crib ganska omgående eftersom karln hade vett nog att möta upp istället för att försöka beskriva vägen. Tacktack.

LÖRDAG:
Klockan 0900 flyttar Fejsets kusin ut från kollektivet för gott, varpå hon lämnar HP och Fejset i ett kollektiv med fem helt okända människor. Dom bor alltså i en lägenhet avsedd för två, där det nu bor sju personer. (3 tjejer & 2 killar + Fejs och HP).
Dagen utnyttjas genom lite sighteseeing runt i Oslo, guider var våra nyfunna vänner Blom och Henke. Detta efter att vi väntat ungefär 2 timmar på att toaletten skulle bli ledig hemma i kollektivet...(en tjej är makalös på att ta tid på sig, tänk då tre stycken)..En annan sak som tog tid var att få Blom till att få på sig skorna. Han letade febrilt efter sitt andra, nyklorerade, vita skosnöre innan Ida slutligen försiktigt säger:
"Bloooomm....jag måste erkänna en sak för dig...jag kanske råkade suga upp skosnöret med dammsugaren..."
"VAA!?!?"
Varpå han öppnade dammsugaren. Mycket riktigt, bland alla dammråttor och hårbollar fanns ett skosnöre i symbios med smutsen, inte längre så vitt. Ribban var lagd.

Framåt kvällen vankades det fest. I vanlig ordning händer det smått magiska saker när gänget får tillgång till alkohol. Givetvis är inte hela kvällen möjlig beskriva i trycksvärta av olika anledningar. Hade det varit PB:s blogg så hade han nog fått skriva det på japanska..ni förstår säkert..
Kvällen kan förklaras med:
Bro's before hoes - invers, mycket vilset, gömda spritflaskor i plastpåsar, mycket tjuvåkande i både svarttaxi och spårvagn, mycket brunt utanför seveneleven, mycket ljug på Blå (utestället), mycket missförstånd med kösystem (även det på Blå), mycket misstänksam gitarrist (Schack satt och gav låtförslag till en hög kille med gitarr, som spelade exakt samma ackord i över en timme...schack satt kvar i över en timme..).
Schack tyckte även att köttbullarna som asiat-tanten på hörnan serverade var en riktigt bra idé att köpa. Det han inte visste var att hon sålde asiatiska döds-köttbullar...tanten försökte ta Schacks liv när hon slängde på ytterliggare en slev stark sås, detta när Schack klagade på att det redan brann i hans mun..dumsnål som Schack är så äter han ju upp det..

Sverker träffade under kvällen sitt livs kärlek, enligt oss andra en perfekt tjej för Sverre. Smoothtalker som han är lyckades han varken få fram namn eller nummer.
Framåt sexsnåret lyckas alla styra kosan hemåt och stråla samman i sina respektive kollektiv.

SÖNDAG:
En väntans och bakfull dag. Vi spenderade halva dagen i slottsparken, där vi åt frukost, spelade TIGER, skrattade åt gårdagens bravader (mest åt Frida, trots att hennes kväll slutade på förfesten) och gick på slackline. Vi hann även med ett kulturellt besök på Operahuset. Mer bilder från parken och operahuset kommer när han på Andra Sidan lyckats bygga ihop internet. Kvällen förflöt sedan lugnt med film.

MÅNDAG:
Den stora dagen. Dagen vi åkt till Oslo för. Det var idag vi skulle skeda upp den amerikanska ambassaden i brygga för vars ett visum.
Samling utanför ambassaden, eller fästningen, klockan 0750. Vi är näst först på plats, vilket ger ett guldläge i kön som så sakteliga växer bakom oss.
Strax efter åtta dyker en vakt upp från vaktkuren, han behöver dubbelkolla en del saker innan han släpper in oss. Han börjar med att fråga mannen längst fram:
"Did you bring 700 kroners?"
"Yes"
Kommer därefter till Pitten, ställer samma fråga. Får samma svar. Det är nu en smått panikslagen Fejset börjar flacka med blicken, och tänker "FAN! Jag har ju inte med mig 700 spänn!!". Detta är ändå efter att vi under söndagskvällen, alla tagit ut pengar och påmint varandra.
2 sekunder senare:
"Did you bring 700 kroners?"
"Ehumm...no? Whe..host..Where can I find an ATM?"
5 minuter senare dyker Fejset upp igen, 700 kronor rikare.
Några minuter senare kommer samma vakt ut igen, säger till Pitten: "Sir, you can't bring your backpack into the embassy".
"Snabel, mitt sweeta mellanmål!", tänker Pitten. Jaja, bara att bita i det sura. Eftersom Pitten besitter sjuka gömma-saker-i-buskar-skills så lyckas väskan helt magiskt försvinna i slottsparken.
Några minuter senare, efter rigorösa säkerhetskontroller är vi inne i fortet. Schack trodde för övrigt att det var som på flygplatsen efter röntgen av tillhörigheterna. När han gått igenom metalldetektorn ljudlöst spatserar han glad i hågen fram till bordet där hans saker ligger..får då ett bestämt svar:
"Please do not touch that sir!"

Väl inne skall alla blanketter och pengar lämnas in. När Pitten står o betalar är det dags för nästa man att börja flacka med blicken och en kallsvettighet framträder. Schack har lagt plånboken bland sina tillhörigheter i vaktkuren.

Vi har alltså varit på ambassaden i max 20 minuter, och tre av oss har redan gjort major fuckups. Hur fan ska detta gå när vi kommer till USA?

Slutligen så är alla intervjuer avklarade och avresan hemåt stundar. Vi hoppas vi fick visumen, time will tell.

Hemåt är det stopp varannan timme med mat, kisspauser och (såklart) nakenbad.

Nedan följer lite bilder från helgen.


Personer från vänster till höger: Frida, Blom, Henke, Cibbe. Bild tagen på förfesten.



Funktionsplaggs-Schack utan funktionsplagg i blåbärssnåret. Lägg även märke till mittbenan..


Fejset och Pitten goes Brokeback..


..men går det att klandra dom?

Det är nu vi hoppas uppnå samma besökar-rekord som senast vi la upp nakenbilder. So, spread the word!


Efter 6 timmars bilfärd är det svårt att inte vara skitnödig..så Pitten gjorde vad nöden krävde, undervattensbajsade.


Tre apor på väg upp för en nyfunnen klippa..


Pitten dyker...


..HP hoppar...


...och Fejset...


..FALLER!


Schack njuter av livet och utsikten.


Vi valde mellan gay-Ikaros och Bruno, men eftersom grodan ser ut som skit och är brun så fick den heta Bruno.

Slutligen vill vi tacka alla i Oslo för en grym helg! Ni, om några, känner ju till hela historien. Om ni läser detta, lämna en kommentar med en mailadress eller något. Hade varit sweet att styra upp något liknande nästa gång våra vägar möts (Oslo eller Stavanger).

Kommentarer
Postat av: rikard

haha! Länge sen jag skrattade så gott åt en textraddor på internet. Fan vilka sköna nakenbadsbilder. jag kan antyda en viss skillnad på den färg som fastnat på era annars ariska kroppar. Helt magiskt vad ni lyckades med på ambassaden! haha godnatt

2008-08-19 @ 01:41:13
Postat av: bjorne (ziphoodmannen 2)

Tja grabbar. Jag maste bara beratta att allt ar sa jakla billigt i USA att jag haller pa att bli ziphoodmannen nummer 2 efter Simon (tordan). Fan vad bra det kommer bli nar ni kommer over hit!

2008-08-19 @ 04:49:07
Postat av: Micke

Hahaha, så jävla roligt. Guys before hoes - invers. :)

Vad var det för brunt utanför 7-eleven?

Mycket uppskattat blogginlägg denna gång!

2008-08-19 @ 09:28:58
Postat av: Anna

Haha, roligt inlägg! Uppskattar att ni håller hårt i nakentemat :)

2008-08-19 @ 19:02:56
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: Anna

Ojoj, ett litet tillägg. Damn,vad Schack är lik Göran på blåbärsplockarutanfunktionsplaggsbilden. Scary! Puss på er killar

2008-08-20 @ 03:53:23
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: Marie

Stavanger er en fin by, men dere må komme til Bergen da :)

2008-08-20 @ 12:26:46
URL: http://marieelise89.blogspot.com
Postat av: Lina

Haha! Mera naket åt folket!

2008-08-21 @ 16:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0