Sweet med helg!

Helg kan vara det bästa, alla är lediga och vi kan hitta på roliga grejer. Det är även möjligt att sova obegränsat (Fejs och Pitten like).

I fredags blev vi inbjudna på förfest hos Lasse på jobbet. Lasse är en 21-årig gutte som ska studera psykologi i Lillehammer, men familjen bor i Sandnes. Huset var i likhet med Hugh Heffners i storlek och utsikten var riktigt najs! Dessutom bjöds det på Norges första grillning, kan vara den bästa maten vi ätit i Norge rent utav.

I vanlig ordning slutade fredagskvällen i kaos. Checkpoint var målet, så efter en taxifärd på strax över milen och 500 NOK, så klev vi alla in i värmen. Kvällen slutar med att samtliga drar åt olika håll och efterfester, varav Fejsets historia är den mest spektakulära.
Fejset tyckte att det skulle vara en jättebra idé att hänga med tillbaka till Sandnes med Lasse, det vankades poolfest och det är ju inget som vattendjuret Fejset kan motstå. Väl på poolfesten upptäcks det att huset är, om möjligt, ännu större än Lasses samt att värdinnan är på krigsstigen. Anledningen var de två djur till människor som deckat nakna runt om i huset, en tjej låg naken i soffan och en kille naken i jacuzzin. Dessutom började klockan närma sig halv sex, således var värdinnan inte helt nöjd med att det dök upp fler folk:) Så Fejset och Lasse lunkar molokna hemåt med svansarna mellan benen.

I lördags var vädret så pass bra att det vankades strand. Inte helt oväntat innebär en strandvistelse även någon form av sandkonstverk. Denna vecka var det HP som fick bjuda på en makeover. I vanlig ordning är HP ovetandes om vad för typ av sandskapelse han sitter i, vilket gör allt extra roligt.


Första planerna på att göra en sphinx eller en nunna skrotades, på tok för tråkiga.


Nu börjar det likna något..


Färdigt resultat.

Som ni kanske ser så är det en gubbe som ligger på mage och svankar lite. Följande bildtexter har vi kommit fram till, men vi tycker att alla passar lika bra så här är våra förslag. Vi utlyser även en tävling för alla bloggläsare som kommer pågå fram till onsdag, släng ihop en fyndig bildtext så lägger vi in den på bloggen.

Våra förslag:
#1: HP är mannen som gett röven ett ansikte
#2: Leende guldbrunögat
#3: HP slickar sin egen röv
#4: DU kan vara en röv!
#5: HP är definitionen av assface
#6: HP, daimen i "daimkryss"


Your face, your ass - what's the difference?

Nu går snart veckans ö-råd av stapeln, där det även ska diskuteras boendelösningar. Nuvarande vandrarhemsboende har endast en fördel, Fejset och Pitten får sin toalett städad varje gång någon flyttar ut ur rummet brevid.
Till klockan 2045 har vi köpt biljetter till föreställningen av den nuvarande ledaren av IMDB:s top250-lista, Batman - The Dark Knight. Förväntningarna är skyhöga!

Kommentarer
Postat av: Ikaros

"Your face, your ass - what's the difference?"

2008-08-03 @ 19:34:58
Postat av: Bowser

"In your face!"



"Långt utvecklat foster?"



eller kanske



"Se upp med vad du äter"



sjukt rolig blogg! ni får uppdatera mera :D kram kram

2008-08-03 @ 22:22:11
Postat av: wennberg

"Ett anus i tiden, ett renrakat anus, HP som ditt ANUS"

2008-08-04 @ 20:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0