Arbetskadadearbetsnarkomaner!

Trötta zombis med verkande ryggar och leder, med på tok förlite sömn, de är flottiga och luktar illa liknandes en uteliggare, vandrar numera omkring på Askolagren i Stavanger. När övrig personal börjar fråga om man alltid är på jobbet, börjar man fundera tillbaka på tiden som varit och man kan lugnt konstatera att Ja! det är vi faktiskt.

Det vi pysslar med påstås vara olagligt, men regler är till för att brytas och ett par timmar till averkas på jobbet. Man närmarsig övertids mat nr2 dvs 3:dje gången man äter på jobbet, då börjar man fundera på om det är dags att åka hem och vända för att se om huset som man ändå betalar 13000NOK i månaden står kvar eller om man kanske har fått någon post... För sova hinner man knappt. Där i mellan försöker vi även att hitta ett nice boende i Colorade men detta går sådär då det är ett Rikemansområde vi ska till där folk tar bla 2000 Dollar/ Natt. Men Några boenden är på gång så vi får se. Time will tell som man brukar säga i staterna.

Ett fenomen har upptäkts under dessa dagar av hårt arbete. Den sista låten man hör på radion i bilen före man är framme på jobbet, är låten som du kommer nynna på hela dagen när du känner dig ensam i de långa gångarna. Låten de kör mest på radion här är Katy Parris - I kissed a girl. (Ursäkta stavningen om den är fel) Denna sång nynnas det friskt på i gångarna och den vägrar att ge sig. Det tar 10min att ta sig till och från jobbet under dessa 20minuter som man lyssnar på radion var dag hinner man höra denna låt minst 2 gånger. Mycket irriterande! Så den är numera ingen favorit i hemmet.

Jag(Hp) och Fejset har numera börjat bli skrämmande lik Yeti. Vi jobbar större delen av dagarna i -27 grader, Håret börjar bli yvigt och står åt alla håll. Hår har även börjat växa runtom på kroppen så snart kan man titulera sig som en äkta Yeti! Det vore något att ha på sitt CV det. Anledningen till detta är att det bara är Hp och Fejset som har fått upplärning både på torr och på frys. De andra på torr som har denna kunskapen vägrar att gå dit in då de tycker att det är för kallt. Så vi hamnar där så fort det är mycket att göra i Frysen dvs jämt eller när någon är sjuk som också händer hela tiden. men men man ska inte alls klaga!, jag menar vi får ju hela 8kr i timmen för att vistas där inne. wee!



Men för hoppningsvis hör ni från oss igen inom kort, En sammanslagning av de båda lagrena påbörjas nu i helgen så nu kommer det bli ännu mer jobb framöver. men vi ska ta våra sista krafer efter jobbet och försöka uppdatera bloggen.

Over n´ Out!

Kommentarer
Postat av: Rikard

Frysen är ju softpackad, alla klossar är ½*½ stora, det går int att misslyckas.



JAG HOPPAS VERKLIGEN INTE ATT NI BÄR HELTÄCKANDE ANSIKTSSKYDD?



Endast mössa är accepterat, fråga Hamrén!

2008-10-01 @ 23:42:33
Postat av: Fejset

Självklart använder vi inte något slags ansiktskydd, finns det ens sånna?

Mössa används bara när man har en bad hair day, men då har man ju den på torr också...

2008-10-02 @ 22:04:12
URL: http://letitsnow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0