Sammanställning av regler!

Här är en lista på vad som gäller i Hemmet, i bilen..ja -  i princip överallt.

Shotgun -  Den som säger "shotgun" först får sitta i framsätet i bilen. Regelverket enligt www.shotgunrules.com gäller till viss mån, förutom biten om ägaren. Det är även föraren som äger all makt i frågan. Om den som sitter i framsätet missbrukar sin sits genom att somna, spela dålig musik eller släppa för mycket väder så kan denne bli hänvisad till baksätet.

Gul bil - Regeln gäller endast när personerna själva befinner sig i trafik, samt att den gula bilen också är i trafik. En parkerad gul bil gäller alltså inte. Personen som säger "gul bil" först när en gul bil siktas får ett frislag på någon i bilen. Såvida två personer säger "gul bil" exakt samtidigt så får den, som slår först, slaget.

Safety/Doorknob - Släpper någon väder måste "safety" sägas högt och tydligt. Såvida någon hinner säga "doorknob" innan personen som fisit säger safety så får personen som sagt "doorknob" fria slag på den som fisit. Dem fria slagen gäller fram tills fismarodören tagit i ett dörrhandtag. Det är inte tillåtet att säga "safety" förrän fisen är färdigfist. Toaletten är undantagen från regelverket, likaså Fejset och Pittens rum mellan klockan 22 och 05.

Seatback - Såvida någon tycker sig ha en sweet plats i soffan/i enstol, men behöver gå någonstans, måste "seatback" callas. Detta för att garanterat få tillbaka platsen. Seatback gäller 5 minuter, därefter är det fritt fram för valfri att överta platsen.

Klippningsbataljen - Ingen får klippa håret förrän återresa från USA 2009.

Strumpan-på-dörren-regeln - Såvida det hänger en strumpa på dörrhandtaget efter en utekväll behöver den sist hemkomna krypa in och lägga sig under trappan.

Vuxen och moget beteende? - Inte direkt.
Kul med meningslösa konflikter och straffslag?- Jajamen!

Såhär såg Fejset ut efter att ha dragit av en riktig brakare (med bra björne) - utan att säga "Safety"!


Fetaste fläskläppen, sexigaste blicken.



Kommentarer
Postat av: Bruno

Haha det va en troett blick.

2008-09-11 @ 03:01:21
URL: http://pebes.blogg.se/
Postat av: Anna

Men vad har ni gjort med fejsets fejs? Hihi, vitsigt värre :)

2008-09-11 @ 08:33:24
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Poppolino!!! Du ska vara rädd om dig

2008-09-15 @ 12:14:44
Postat av: Peo

Alltid Safety!! :D

2008-10-02 @ 21:09:04
URL: http://piiio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0